;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Birkilds Tara

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 23 år 
 146 cm
 Mørkebrun
Det er med både for lange ben og sorg i hjertet, at jeg nu må sætte min bedste ven til salg. Tara er en helt igennem skøn pony med hjertet det helt rigtige sted. Tara kan alle pony øvelser, hun er super stabil, godt gående og går pt LA 4 på både D og C plan. Hun har med tideligere ejer gået PRI. Inden jeg fik Tara i Juni 2009, red jeg kun elevridning, Tara har lært mig A L T hvad jeg kan, på de to år jeg har haft hende! Hun har serveret øvelserne for mig på et sølvfad og giver sig altid 100 procent under ridning.

I stalden er Tara sød og nem, jeg har aldrig haft nogle problemer med hende. Hun var min første pony og jeg er sikker på at jeg ikke kunne have fået noget bedre :-) Hun vil være en ideel første gangs pony for den urutinerede rytter som stadig skal lære, men også en lille stjerne for rytteren som vil ud og starte de store stævner nu da Tara er klar og parat til start ;-) Hun går lige i trailer, kigger ikke til stævner og er super alsidig, i selv stressede situationer.
Tara sælges kun til et godt hjem og ikke til rideskole eller lign. Sælges hun til personer under 18 år, skal det være med forældre opbakning. Hun sælges inkl. alt udstyr, kentaur saddel, hovedtøj, underlag, dækkener, gamacher og meget meget meget mere!

Det vigtigste er at Tara for det godt, og hvis du mener hun får det godt hos dig, så høre jeg gerne fra dig! :-)
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: NF 1863
208333199800884
9800884
F:
NFHR-E 99
(NF DK)
M: Bianca
NF 1538
(NF DK)
MF:
NFH-E 65
(NF DK)
Dressur: M-klasser
Spring: Indsprunget
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 28 april 2011 kl. 13:45, og har været vist 6651 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider