Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Aristo L

Billede
Billede
Billede
Billede
(Solgt)
 Holstener  
 Vallak
 15 år 
 172 cm
 Mørk skimmel
Aristo L er en dejlig charmerende Holstener vallak på 5 år. (21.06.06) Han blev november 2010 målt til 172 cm, og tror ikke rigtig han tager flere cm.

Aristo har grundridningen på plads, og er påbegyndt div. sidebevægelser og kontragalop, som han tager pænt. Øgninger er næsten på plads, kun holdningen mangler det sidste, da han mener det er svært både at samle sig og ride frem samtidig *smiler*. Aristo vil rigtig gerne lære nye ting, og er lærenem, men hvis det bliver svært viser han det med et lille ryk i tøjlen ? ikke noget voldsomt. Han er en meget følsom hest, både i bunden, men også for schenklerne. Han reagere meget tydeligt på skæld ud.
Han er ikke redet længere frem end højst nødvendig i dressuren, da dette i starten ikke var min hensigt med ham, men vi blot skulle have den på plads til brug på springbanen.
Han springer ca. en LB til træning med div. fyld, plastikvand og tørgrav. Vandgrav er han endnu ikke trænet på. Har sprunget 130 på enkeltspring i december 2010, med mig som rytter.

Aristo har været startet til nogle enkelte stævner i 2010. Han har været redet i en LC2 med 58,26 %. Ligeledes var han til start ved DSA 4 års i 2010 med 6,78 ? hvilket var hans første dressurstævne, overhovedet. Ligeledes er han startet og gennemført hubertusjagten på Solbakken i 2010. Jeg satser stærkt på, at han i løbet af denne sæson vil være startklar i LA1, og han ligeledes vil blive stillet til start. Derudover vil han nok blive stillet til start i nogle begynder jagter samt spring.
I spring har han været startet i nogle enkelte LD, LC og U-LC klasser på D og C-plan, men mangler stadig en del stævneerfaring.

Han blev sidste år klippet på hele kroppen, ben og i hovedet og stod pænt i al den tid det tog.
Han er flink på fold, og indfinder sig i flokken. Han er sød på staldgangen, men vil gerne altid have styr på hvor du er, så hvis der er mulighed for det, og man går bag ham og forsvinder den vej så vender han sig 180grader. ? han er dog blevet bedre til at stå uden at vende sig!

Aristo er passet med smed (går med forsko), ormekur, vaccination og tandraspning. I marts 2011 fik han revet to babytænder og en ulvetand ud.
Han er registreret som konkurrencehest ved DRF og har rødt konkurrencepas. Han er IKKE chippet, men brændemærket og det er derfor ikke nødvendigt!
Går pænt i trailer, og står pænt under kørsel. Han er vant til at blive transporteret en gang i ugen, når vi skal til træning.

Ren i handelsundersøgelse 3. maj 2010. Der er ligeledes røngent billeder fra april 2009, hvor tidligere ejer købte ham af avler.

Jeg købte Aristo i maj 2010, efter min gamle hest blev aflivet. Planen med ham var, at han skulle gå som min nye springhest, dog også med start i dressur da han kan begge ting. Men da jeg nu må indse, at jeg ikke har tiden til ham pga. gymnasiet har jeg valgt at sælge min elskede hest. Det betyder meget for mig, at han kommer det rigtige sted hen og jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem eventuelle købere.

Pris: 65.000 kr.
Prisen han forhandles ved rette køber.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208335290995406
F:
DE321210179793
M: Enghøjs Chanell
990900469
MF:
DE321210223492
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 01 oktober 2013 kl. 18:47, og har været vist 2564 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider