Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Jolly

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 21 år 
 163 cm
 Mørkebrun
På grund af tidsmangel, har jeg brug for en til at ride og passe min hoppe, Jolly et par gange om ugen. Fx to hverdage og en dag i weekend hver 2. uge, eller noget i den retning (ca. 10 gange om måneden). Jeg er meget fleksibel omkring det, så det kan vi sagtens finde ud af, og ændre i, hen ad vejen.

Jolly er sød og let at omgås, men hun kræver en rytter der kan sætte hende på plads. Hun er en hoppe med skiftende temperament, der dog ikke er svær at ride eller styre. Hun er primært dressurhest, kan øvelser til LB/LA, men er ikke startet til stævner de sidste 3 år, grundet min økonomi, tid og lyst. Hun er desuden ikke trailervant, så stævner er ikke aktuelt til at starte med - dog skal hun vænnes til det her i foråret/sommeren. Så på længere sigt er det en mulighed - for egen regning.

Jolly er glad for at springe, men er ikke blevet sprunget ret meget, pga. min manglende interesse. Udover det bliver hun trænet en del fra jorden, så er du interesseret i det, kan det også være en mulighed. Hun er dog stadig meget 'rå' i det, så der ligger en del træning dér.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 134079
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 10 februar 2012 kl. 20:11, og har været vist 5570 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider