;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Elmelunds Flashdance

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hingst
 10 år 
 170 cm
 Sort
Elmelunds Flashdance er en helt unik og udtryksfuld hingsteplag med tre gangarter i top!

Faderen Fürstenball var det hidtil dyreste varmblodsføl nogensinde solgt på en følauktion. Det skulle vise sig at være en meget klog investering, idet hingsten senere blev fløjhingst og materialprøvevinder og nu en eftertragtet faderhingst.

Moderen Dance on Roses blev bedste 2-års hoppe i region 7, udtaget til Dansk Varmblods eliteskue og blev som 3-års kåret i RDH som reservefløj. Hendes helbror vandt i 2009 en DSA-kvalifikation for 4-års og deltog i finalen og er nu allerede B-hest i dressur. Hendes første afkom Elmelunds Fürstentanz blev ved følskuet i Hjallerup udtaget til finalen, fik tildelt ærespræmie og ligeledes udtaget til Dansk Varmblods Elitefølauktion.

Mormoderen Double Mint er kåret i Dansk Varmblod med udelukkende 8- og 9-taller og har vundet 4-års championatskvalifikationen med 87%. Double Mints første fem afkom er alle solgt til ambitiøse dressurryttere og avlere.

Denne bundsolide hannoveranske hoppestamme er ikke uden grund både kendt og eftertragtet i Tyskland. På de internationale dressurbaner er stammen repræsenteret af Grand Prix-hestene Wansuela Suerte redet af Hubertus Schmidt, og Lesotho redet af Ellen Schulten-Baumer. Hoppestammen har også givet kendte avlshingste som Baryshnikov og San Remo.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW1100083
F:   Link
DVH 1021
(DV DK)
M: Dance On Roses   Link
208333DW0604210
(DV DK)
MF:   Link
DVH 844
(DV DK)
Dressur: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 19 marts 2018 kl. 09:13, og har været vist 859 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider