Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Katharina

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Hoppe
 23 år 
 154 cm
 Mørkebrun
Kort præsentation af Katharina:

Katharina er en dygtig dressur hest, med den rette rytter. Hun er en rigtig kælehest der elsker opmærksomhed. Hun er også en smuk, klog, velopdragen og en charmerende lille hest. Hun er følsom, samarbejdsvillig og er nem at kontrollere hvis hun bliver forskrækket over noget. Hun har en dejlig, bølgende gang, og tager pæne skridt. Hun gør ikke dumme ting såsom at stejle eller bukke. Hun står i de naturskønne omgivelser på Exmoor Rideklub i Frederiksdal:)

Hej! Jeg hedder Ann-Sofie, og har været Katharinas ejer i cirka to år. Jeg har været ret meget rundt omkring i Danmark med Katharina i forhold til at jeg kun har haft hende i et par år. Da jeg købte hende startede hun med at blive opstaldet på GEK(Gentofte Rideklub), hvor hun stod i cirka et år. Så flyttede vi op på Vittrup efterskole i nordjylland, blev deroppe i et halvt år, men vendte så tilbage til sjælland igen, og blev opstaldet på Exmoor Rideklub hvor hun nu har stået i et halvt år, og kommer nok til at stå her et langt stykke tid fremover:)(Undskyld ejerene af exmoor, men i må holde mig ud i et stykke tid endnu..)
Sommerfold! Hun har stået et lille indtimt og hyggeligt sted i Hillerød, og året efter stod hun i Birkerød på Skovrødgård, det var LUKSUS;) men dyrt.. I år kommer hun nok til at stå på døgnfold der hvor hun allerede er nu, på Exmoor. Det er virkelig skønt at de har folde dér hvor hun står nu, da det er svært at finde når man bor i Storkøbenhavn. Det er nemlig ikke så langt fra hvor jeg bor, syv kilometer for at være præcis, så det er til at cykle:)
PS: I love my horze!!!(Den havde du nok ikke regnet ud hva? selvom jeg langt fra er den eneste der siger det, er det stadig ligeså sandt som det er sagt, eller skrevet..;)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 133896
F: Argasan
Hannoveraner
M: Kathrine
Araber
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 28 januar 2014 kl. 20:03, og har været vist 1554 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider