;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sole's Anemone

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hoppe
 15 år 
 140 cm
 Rød
Sole’s Anemone er en smuk rød 5 års fjordhoppe på 140 i stg. (maks kat. 2 pony)

Hun er efter Stas Råden og har Golf Gudenå til morfar og er kåret med 7 i helhed, med bl.a. 8 for type.

Anemone er af den moderne type, og hvad hun ikke har i højde, det har hun i udstråling. Hun er yderst lærenem og tager nye ting med ophøjet ro. Hun er nysgerrig og altid samarbejdsvillig, hvilket gør hende til en fornøjelse at have med at gøre. Derudover er hun en rigtig hyggetrold, og hun står altid roligt og uden problemer alene på staldgangen. Det har været en fornøjelse at tilride hende. Hun er 100 % ryttervant og fuldt styrbar i skridt og trav. Galoppen er der ikke arbejdet så meget med endnu. Hun er trafikvant, og siger intet til hverken traktorer, lastbiler eller andet. En fornøjelse at have med på tur, hvor hun både kan gå forrest og bagerst.
Hun har prøvet at løsspringe enkelte gange, hvilket hun gør med god teknik og lyst.

Anemone er ponyen, der uden problemer kan stå alene tilbage i stalden, hvis de andre rides ud og hun er altid sød at ride og arbejde med, selvom der måske går lidt længere tid imellem hun bliver redet. Anemone er aldrig blevet tvunget i holdning/longeret med indspændinger eller lignende, og er altid blevet trænet på hende præmisser. Pga. manglende tid er hun derfor heller ikke længere i hendes uddannelse.

Anemone er passet med smed (går uden sko) og dyrlæge, vaccinationer og ormekur. Hun er chippet og har rødt pas. Hun er gennemgået af kiropraktor og tandlæge før påbegyndt tilridning. Hun har desuden fået tilpasset sin sadel løbende. Anemone er vant til at gå på fold alle de lyse timer om vinteren, samt døgnet rundt om sommeren. Hun skaber aldrig problemer i flokken, heller ikke som ny. Passier Grand Gilbert 17” tilpasset Anemone, kan tilkøbes.

Pris: 15.000 kr.

Hun sælges pga. personlige omstændigheder.


 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: FJ 10832
208333FJ0601264
F:
FJH 723
(FJ DK)
M: Glibings Auge
FJ 10398
(FJ DK)
MF:
EFJH-S 710
(FJ DK)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 juni 2011 kl. 12:01, og har været vist 5225 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider