;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Linet

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 33 år 
 165 cm
 Brun
Temperament:
Hun har et sært temprament, men hun opfører sig bestemt godt. Hvis først du kan ride Linet, så kan du ride de fleste. Hun er let at omgås, sød at trække med og nem at strigle. Hun bliver stående når man sidder på, sparker ikke kun hvis der bliver reddet helt op i røven af hende. Hun har et mægtigt godt sind.

Gangarter:
Hendes gangarter er rigtig fine, hun er en rigtig lærer hest. Hun samles godt i dem alle. Hun er ikke en begynder hest, man skal have erfaring for at ride hende godt. Hun gør ikke noget for at være uartig, men kan finde på at sparke ud efter shenkelen.

Stævner:
Hun har startet rigtig mange stævner, men det er nogle år siden nu. Hun har ikke startet med mig, hun kan gå høje klasser og er virkelig god. Hun har haft et par rigtig gode ryttere gennem gennem tiden, de har vundet en masse rosetter. & fået gode point. Hun har kun startet dressur, hun er bange for at springe.

Hvis vi når at blive klar , så skal jeg starte lb1 til nov.

Køn:
Linet er en rigtig fin hoppe, med fin stamtavle. Hun er en vidunderlig hoppe.

Beskrivelse:
Linet er virkelig en smuk hest, hun er redet rigtig godt til. Hun er 21 år nu og er ved at være en ældre dame. Hun har en blis i panden og har en hvid sok på venstre for ben.

Hun kan lave alle øvelserne til gtand prix undtagen paiff og passage.

Hun har sin helt egen charme, på den gode måde. Hun har fået 1 føl, men da det var 7 år gammelt døede det af tarmslyng ):, det skulle ellers hvae været i herning. Hun har en smuk krop, hun har godt nok fået lidt mave nu, men hun er rigtig smuk og har et kærligt hoved.
Hun har stået på Kolding rideklub.

Hun bruger gamacher på for benene, str.17 i saddel dressur. Hun har kun mørkeblå underlag, hendes saddel er mørkebrun, trensen er sort/brun. Hun har 2 delt bid og hun har ikke noget i mod det.

Beskrivelse fra kåring: middel stor hoppe med god dybde og bredde. Kønt hoved. velansat, middellang og lidt krafting hals. stejl skulder. Udemærket manke. God ovrline. Kort kryds. lemmerne fine, indfodet B.F. bevægelsen kort og uelastisk. 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DS 7808
208333198801485
8801485
F:
DVE 319
(DV DK)
M: Victoria
RDS 5090
(DV DK)
MF:
DH 249
(DV DK)
Dressur: Talent
Kørsel: Tilkørt-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 14 marts 2011 kl. 15:13, og har været vist 112 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider