Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Beauty Butterfly-flip

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 20 år 
 145 cm
 Rød
Beauty Butterfly flip er en dejlig pony med rigtig godt hoved. Hun er nem at have med over alt og lader sig ikke stresse af andre heste. I stalden har hun ingen staldfejl eller lign, og rigtig nem og håndtere.
Hun er trafiksikker, og er vandt til at ride i skove og elsker en tur ud over markerne.
Beauty er en alround pony, hun springer LB + LA, hvilket hun også er blevet brugt som. Hun har fået en masse placeringer i sommeren 2010, og elsker at springe og tilpasser selv afstande. Hun er blevet redet i dressur og har fået undervisning, men desværre ingen starter, da det ikke har været min interesse, men forrige ejer red både La1 og La2. Hun er smidig og lærer rigtig hurtigt, og kan de fleste ponyøvelser. Vi har sprunget 150, hvilket hun gjorde nemt. Hun er en pony der stoler på sin rytter og trækker godt på springene, men stadig meget nem at styre.
Hun er en kanon lækker pony, der har massere af energi og udstråling. En pony der bliver lagt mærke til, til stævner. Hun tilpasser sig også niveaet i forhold til rytteren, da en 8 årig pige har travet rundt på hende og sprunget nogle små spring, uden besvær.

Man kan se mere nogle flere billeder på heste-galeri: http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=93849 - hvor i også kan stille yderligere spørgsmål vedr. Beauty.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 133667
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 marts 2011 kl. 12:46, og har været vist 187 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider