Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pelle Fjordhøj

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 35 år 
 144 cm
 Gul
Pelle er en meget sød og rar fjordhest. Han er ikke specielt kærlig, men det tror jeg at han bliver, nu hvor der ikke er så mange mennesker omkring ham mere. Hans fulde navn er Pelle Fjordhøj. Han er opdrættet på Avlsgården(RIP d. 31/12-2010 – Hvilket var grunden til hans flytning)Han blev i 1986 født på gården, af Henriette, og herfra opfosteret af bl.a. Ingrid Rouvillain. Det år han blev født, startede min farmor(Ingrid) og hendes partner et tilbud om at ride for handicappede. Det blev en stor glæde for de handicappede. Pelle blev redet til, og kom på et tidspunkt op og gå distriktplan, vist nok LA6(Dressur), men har de sidste år kun startet i LC’erne & LB’erne, med god resultater. De heste der blev brugt til handicapridningen, blev jo kun skridtet, og det var nødvendigt for hestene at blive motioneret mere end bare skridt, derfor var der alm. Piger som kom og red på hestene. De deltog i stævner og opførte bl.a. kvadrille med 8 fjordheste i Herning(Inkl. Pelle). For 4 år siden begyndte jeg at have Pelle i hver weekend, ferier og andre fridage. Vi blev rigtig gode, og fik et rigtig godt venskab. Vi startede stævner og opnåede rigtig fine resultater. Sommer 10’ flyttede jeg så til Brejning, så jeg kunne være ved ham hverdag. Han kunne dog ikke rides hver dag, pga. alder og ’’handi’’, men weekender, tirsdag, onsdag og fredag + ferier osv. Var ham min. I nov 2010. Startede vi vores sidste stævne, da mit pony år sluttede d. 31 dec. 2010. Vi red en LB2 til 66,67%, og er virkelig stolt af ham, 24 årig fjordhest.
Pelle blev min helt egen d. 31/12.
Pelle er kåret på Vilhelmsborg. Han blev kåret som ’’fjordhesten med den bedste gangartsmaskine, især bagben’’. Han er ikke egnet avlshingst, men en rigtig flot vallak, det er han!

Som ung prøvede de at kører ham til, men det gik ikke. Han løb løbsk. Da de ville lærer ham det, spændte de ham for en 2’spand, men han løb af sted med vogn og en stor varmblod som makker, så det var vist ikke hans kop te.
Pelle er efter min smag en rigtig dejlig pony.
Han er krydskilden, og har før bukket pga. det. Det var bl.a. også hans redning. Fordi han er krydskilden, har han ikke gået med bagrytter til ’’handi’’, og ikke fået overbelastet bagparten.
Hvis der er nogen spørgsmål, så spørg endelig!
d. 31/12-2010 blev Pelle min. Han står pt. Stille, med lidt hygge et par gange om ugen, men skal i gang igen til foråret. Vi skal begynde træning med noget bidløst nu her, men kun 50%.

 
 
 
 
 
 
Stamtavle
ID: HST 133621
F: Hovdaren
Fjordhest
M: Henriette Skovlykke
Fjordhest
MF: Hilder
Fjordhest
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 11 marts 2011 kl. 12:14, og har været vist 475 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider