;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nick

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pony, blanding
 Vallak
 26 år 
 144 cm
 Brun
Nick er en sød pony der ville gøre alt for sin rytter, når han lære en at kende. Han har stort potentiale både inden for spring og dressur, jeg har selv sprunget 130 baner uden problemer han flyver bare over, i dressuren har han ikke gået så mange store øvelser hvad vi ved af, da jeg ikke interessere mig for dressur.
Nick er en meget fremad gående pony specielt i springningen. I dressuren kan han godt slappe af, han er en pony der nemt kan vinde om-springninger, han springer bedst i et lidt højt tempo. Han kan vende på en 5 øre og behøver ikke så store vendinger. Han kan ikke gå games fordi han bliver stresset men han vender godt og er hurtigere end de fleste. Vi har haft ham i lige over 4 år og vi søger part, fordi jeg ikke selv har tid da jeg selv rider Mounted games og det kan Nick ikke.
Jeg kan ikke få mig selv til at sælge ham da jeg er meget glad for ham og gerne ville være sikker på han stadig har det godt.
Nick er i 2010 blevet opereret for kolik og fik i den forbindelse fjernet 1 meter tarm men han går fint i dag og går både dressur og spring. Vi søger en rytter som kan bruge Nick seriøst i dressur eller spring som ville få undervisning minimum 1 gang om ugen og som ville starte stævner, i skal selvfølgelig lige lære hinanden at kende først.
Rytteren skal have forældre opbakning, vi har 10 min kørsel til ridehus på Slangerup lynge rideklub så det kræver at man har mulighed for det. Vi har en 20x40 bane hjemme som kan rides på og 15 min til skoven, rytteren skal også køres til undervisning. Vi forventer at det er en rytter der kommer og rider fast og som vi kan stole på.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 133231
F: nantano
DE341420099375
M: Tennessie
DE335350002980
MF: topfit
DE309090186976
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 12 juni 2013 kl. 08:08, og har været vist 8414 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider