Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Firfod Aida

Billede
Billede
Billede
Billede
 New Forest  
 Hoppe
 25 år 
 139 cm
 Lys skimmel
Aida er en perfekte pony for dig, hvis du har brug for en god ven, en sød pony, og hvis du både har lyst til at starte stævner og kunne hygge derhjemme. Aida er også en pony for dig, som gerne vil blive bedre i både dressur og spring. Hun har vundet distriktsmesterskab for hold i dressur, med en tidligere ejer, og hun har startet distriktstævner med mig i spring. Hun kan alle dressurøvelser.

Hun har det bedste hoved, hvilket mange andre også har fortalt os. Hun er den PERFEKTE børnepony, førstegangspony, men også perfekt for dig, der gerne vil ride de høje dressurklasser. Hun er min første pony :)

Hun kan altid stoppes uansethvor hun er :)

Hun er sød i skoven og kan rides alene både i ridehus, på bane, og i skoven :)

Hun ligger meget naturligt med halsen, og runder pænt på nakken.

Aida er den mest kærlige, godmodige og omgængelige pony man kan tænke sig. Hun kan aldrig finde på at noget ondt over for mennesker med vilje, hun kan dog være lidt resaveret over for andre heste og vil hellere stå alene eller i en lille gruppe og spise græs på folden. Hun elsker at være til stævner og elsker i det hele taget at få opmærksomhed.

Hun kan aldrig finde på at løbe eller blive forskrækket, når man går med hende. Hun er 100% frygtløs både over for maskiner, biler, busser, fyrværkeri osv.

I spring kigger hun aldrig. Hun har aldrig stoppet på grund af farlige spring. Hun springer vandgrav og tørgrav uden problemer, og hun har aldrig taget en bom til stævne. Hun har sprunget 140 cm i løsspring og 115 cm med mig og lidt højere med en anden rytter. Hun synes helt klart, det er sjovt at springe, og hvis der er gået lidt tid, siden hun har sprunget sidst, så trækker hun godt på springene. Hun redder en så meget uanset, om der er dårlig afstand, og hun gør alt, hvad hun kan for at komme over :)

Hendes far har startet landsstævner og har været A-pony i spring.

Military/jagt: Hun har startet en jagt med tidligere ejer, og det, syntes Aida, var sjovt, og hun vil egne sig rigtig godt til det. Hun har været på Military ridelejr med mig 3 gange. Hun er dog ikke så glad for at ride væk fra de andre heste, så der skal man presse hende lidt, men ellers løber hun glad afsted og er igen 100% frygtløs og kigger ikke.

Hun er rigtig god i trailer og står stille.

Hun er en utrolig smuk pony med selvtilid. Hun kan ALDRIG finde på at flippe ud, bukke eller stejle. Hun har aldrig stejlet med mig eller prøvet at kaste mig af - det ligger slet ikke til hendes natur. Hun har tit stået hjemme i min have om sommeren og spist græs.

Vi er rigtig kede af at skulle af med hende, men vi kan ikke længere undgå det, da rytteren er blevet for stor og derfor skal have en hest i stedet. Vores krav er, at hun kan komme på fold i et par timer hver dag sammen med andre heste, og at vi kan holde kontakten med jer, og at vi ved, at I passer godt på hende:).

Hun er passet med smed, vaccination og hun har pas.

Alle kan skrive, hvis de vil se video af hende, og du er meget velkommen til at kontakte os for at komme og se hende/ride hende efter aftale. Hvis du vil se flere billeder, så kan du klikke på det her link: http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=70468
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9606706
208333199606706
F:
NFHR 97
(NF DK)
M: Firfod Appetit
NF 1701
(NF DK)
MF:
NFH-E 77
(NF DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 24 februar 2011 kl. 22:04, og har været vist 5571 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider