Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Magnus

Billede
Billede
Billede
 Nordsvensk brugshest  
 Vallak
 19 år 
 165 cm
 Mørkebrun
På grund af sygdom i min nærmeste familie søges ryttere til mine heste. Jeg har selv redet en del konkurrence før i tiden på M-niveau i både dressur og spring – men der er ingen krav til dit ride niveau, da begge heste er meget søde.

Magnus er en rigtig charmetrold, Nordsvensk skovhest 9 år, vallak, stang ca. 165. Magnus er rigtig sød og bliver nærmest aldrig rigtig bange for noget som helst – en rolig og stabil hest. Magnus er 99% trafiksikker.
Magnus synes at ridning i ridehus bliver lidt kedeligt, hvis det er for mange gange i træk – men så hjælper en tur altid. Magnus kan ikke rigtig noget dressur endnu, da han er utrænet i dressur - en hest du kan sætte dit præg på og en hest der elsker at lave noget. Selvom han ikke er trænet i dressur er han nem at styre. Magnus skal dog stadig øve sig i at ride tur alene (han gør intet farligt - han stopper bare op og så skal der lidt overtagelse til før han går videre).
Magnus vil gerne rides 2-3 x om ugen – af måske dig. Der er som udgangspunkt tale om 3 hverdage + eventuelle weekenddage efter nærmere aftale (jeg er fleksibel). Pris ca. kr. 300,- pr. måned.

Der går bus til døren (3 minutters gang). I bil fra København ca. 20 min.

Ring eller skriv endelig for yderligere information.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 132964
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 19 februar 2011 kl. 21:07, og har været vist 754 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider