Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Kasmir

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 15 år 
 156 cm
 Rød
Pga sygdom sælger jeg min skønne vallak. Han er en super reel og ærlig unghest på 5(maj mdr). Han er 156 cm men noget høj bagpå, så tror han kan tage et par cm mere.

Han er tilreddet og går godt i alle 3 gangarter. Han lægger sig fint på biddet og reagerer godt for hjælperne. Dog har han stået stille hele vinteren pga vejret og han mangler derfor muskler og balance.

Han er super på tur, blir sjældent bange for noget og er styrbar. Han kan gå ud alene og med andre heste. Trafik og landbrugsmaskiner siger han ikke noget til.

Han har ingen unoder og finder sig fint tilrette med andre heste. Han gider ikke magt kampene, men elsker at lege med vennerne. Han er MEGET social og nyder samværet med mennesker.

Han er som sagt UNGHEST og han har brug for en stærk personlighed, der kan hjælpe ham med de ting han ikke selv kan finde ud af. Han kræver masser tålmodighed og arbejde både fra jorden og ryggen, da han er meget følsom. Han vil gerne arbejde og nyder at lære nyt! Du vil få muligheden for at præge en fantastisk lille stabil hest.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 132798
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 marts 2011 kl. 18:23, og har været vist 3736 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider