Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pearl Vrå

Billede
Billede
Billede
Billede
 Araber, andre  
 Hoppe
 17 år 
 157 cm
 Lys skimmel
Pearl Vrå AA er kåret i DSAH ( shagya, anglo,sportsaraber ).
Betydelig hoppe af god type. God dybde og bredde. Kønt hovede. Velformet hals. God skulder og manke. Lidt muskelfattig overlinie. Lemmerne passende føre. Bevægelsen god og taktfast i skridt. Ret fremadgribende trav. Ret god galop. Er kåret med bla. 8 for str., 8 for hoved og hals, 8 for skulder og manke, 7 for lemmer og hase...Kåret i klasse 2A med 7 i helhed.

På faderens side ud af den betydelige Bajar linie, der bla. har haft succes i trakener avlen i Tyskland.Bajar linien er en af de få succesfulde arabere i ridesporten. Far Bouquet var elitehingst i Tyskland,og gik i springsporten på M plan. Farmor Maerchenfee xx, elitehoppe.

På morsiden er Primus AA oldefar, Primus var bla. kåret som forædler i DV, og findes bla. i anerne på sportsaraberen Chianto, som ejes af Mikalifarm i Cananda....Chianto deltog i sep. 2010 i VM i Kentucky, og er i dag bla. de 10 bedste springheste i verden.

Pearl er en dejlig frisk dame, der dog ikke altid ved om hun er 8 eller 25....(0: Men typisk for hende, som for mange med arabisk blod i årerne, hun er nem at tænde, og falder lige så hurtig sammen som en vaskeklud bagefter.... En hest alle i familien er trygge og glade ved.... <3
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: AA 2062
208333AA0407223
F:   Link
AA-7254
(VZ DEU)
M: Passion Vrå   Link
AA 2031
(AH DK)
MF:
9113007
(AH DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 29 december 2011 kl. 15:04, og har været vist 265 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider