Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fronerthig Black Rebel

Billede
Billede
Billede
Billede

 Welsh  
 Vallak
 15 år 
 152 cm
 Sort
Rebel er trænet inden for den akademisk ridekunst og han bliver redet bidløs. Vi bestod longe og groundwork testen hos Bent Branderup d. 6 november 2014. Han kan alt det basale i det akademiske (versader, traversader) og meget mere. Jeg rider ham bidløst med cordeo, hackamore, kapsun og rebgrime.

Rebel er blevet trænet i en masse jordtræning og han har lært en masse tricks. Rebel er en selvstændig hest, der knytter sig meget til sin rytter. Han virker noget reserveret overfor fremmede og hvis en ny rytter ikke har klare signaler om hvad hun vil, så bestemmer Rebel selv hvad han vil.
Det gør han kan blive svær at håndtere fra jorden og især fra ryggen.

I trafikken kan han ikke lide lastbiler eller traktorer, men heldigvis ser vi ikke så mange der hvor vi rider.
Se mere om Rebel:
http://www.hestegalleri.dk/galleri/164644-welsh_cob_sec_d_fronerthig_black_rebel
Og videoer: http://www.youtube.com/user/Rebeccaogrebel

Rebel er en dejlig pony, som jeg fik den 14. januar 2011. Han er importeret fra Wales i England den 5/4 2009 fra Stutteri Fronerthig, ejet af Peter Price.
 
 
 
 

[Part] Akademisk trænet hest (Ballerup)

Han er en Welsh cob på 11 år og 152 cm. Han står i Vestskoven tæt på Ballerup, så der er en stor skov med mange ridestier. Rebel er en utrolig dygtig pony, der gerne vil arbejde.

Dog kræver Rebel en rutineret rytter, som kan sætte grænser over for ham. Dette gælder især i skoven, hvor han kan gå sin egne veje hvis han kan (Han har gjort det at han er vendt om og løbet hjemad (uden han egentlig blev bange). Andre er det sket at han er drejet ind mellem træerne i skoven). Så han kræver en overbevisende rytter der kan være konsekvent, men samtidig roligt og blød! 
Men når det er sagt så er han en utrolig lækker at ride i skoven på! Rider stort set altid afsted med lange tøjler og nyder omgivelserne. 

Opstaldningstedet ligger midt ude i skoven, så man undgår meget trafik. Vi har en 20*60 ridebane og et 20*50 ridehus. Det er en mindre stald med 10 faste opstaldere.

Krav:
- Du er klar på at Rebel kræver en masse vilje og tålmodighed, hvis man gerne vil ride en tur i skoven. Ellers også må man affindes sig med at man kun kan ride på bane og ridehus og gå ture i skoven.
- Du er mindst 15+ år eller voksenrytter.
- Du er fortrolig med at skulle ride bidløs.
- Du søger en masse oplevelser sammen med en hest fra ryggen såvel fra jorden. 
- Du er villig til at udføre stald arbejde på part dagene dette indebære mugning, give halm og hø.
- For dig er det vigtigt, at strigle og nusse om hesten og blive ven med den, det ligger naturligt for dig at, al træning og ridning foregår på hestens præmisser.

Der er mulighed for undervisning af samme underviser som mig (350 kr), men jeg kan også undervise engang imellem (200kr), for at man kommer igang.
Jeg søger primært en der vil ride 2 hverdage ugentligt, hvor månedsprisen så vil være 750 kr.

Er det dig jeg søger? Så er du meget velkommen til at kontakte mig og fortælle mere om dig selv og dine hesteerfaringer. 

 
 
Video
ID: HST 132703
F: Fronarth Telynor Du
51230 (GBR) Welsh cob sec D
M: Fronerthig Telynores
107026 (GBR) Welsh cob sec D
MF: Cyttir Telynor
19056
Dressur: LB-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Senest rettet 29 april 2017 kl. 23:23, og har været vist 12174 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider