;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Arabella

Billede
 Connemara  
 Hoppe
 23 år 
 130 cm
 Lys skimmel
Arabella har været min trofaste pony siden jeg var otte år gammel. Arabella var min begynder pony og jeg vil sige at hun har helt klart været min beste begynder pony, Arabella er nem på staldgangen og alle andre steder, hun elsker og ride ture, der er ikke noget bedre, men hun kan også rigtig godt lide nye og spændene ting.
Arabella vil helt sikkert egne sig godt til en der har redet et stykke tid og vil begynde og starte stævner og opleve en masse. Arabella sælger jeg kun på grund af at jeg er blevet for stor og at jeg mener at det er på tide at jeg får mig en større pony. Jeg har haft Arabella i fem år, det har været de bedte fem år i mit liv.;D
Arabella er god til og springe, men jeg har ikke været den der har startet stævner på hende i spring, jeg har startet rideskole stævner, der er det gået rigtig godt. Jeg ved hun kan springe, fordi jeg har selv sprunget, men kun for sjov med veninderne. Jeg har Arabella til og stå på en rideskole lige nu, hun kommer på fold vær dag og bliver nusset med hver evig eneste dag, om sommeren har jeg hende tæt på mig selv på en gård hvor jeg ridder rigtig mange ture. Det jeg forlanger med Arabella er at hun skal på fold hver dag og at hun skal have en familie med opbakning og kan tage sig kærligt af min elskede pony nu når jeg er blevet for stor til hende. Arabella er lys skimmel og er 130 høj.
Arabella sælges til. 16.000 kr.
Sarahs mobil nummer; 40425581
Privat; 75843600
Hun er 12 år gammel, hun fylder 13 år her den 20/6
Arabella har aldrig gået som en rideskole pony og jeg ved hellere ikke om hun vil egne sig godt til det.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 132325
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 01 februar 2011 kl. 20:50, og har været vist 254 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider