Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Skyggebjergs Ronja

Billede
Billede
Billede
Billede

 Pinto  
 Hoppe
 8 år 
 115 cm
 Mørkebrun
Charmerende og velgående ponyhoppe.
Far Donatello Vesterlund var eneste eliteponyhingst i Dansk Pinto og kåret med 9 i helhed. Han var B pony i dressur og spring. Stangmål 138 cm.
Mor Rosa Pondine rødbroget hoppe welsh/shetlænder blanding på 103 cm i stang. Hun er en fantastisk børnepony og er en fin dressurpony.
Ronja var til følskue i Pinto september 2010 og opnåede følgende karakterer: type: 8, rammer: 8, fundament:7, skridt:7, trav: 8, galop:7 og 8 i helhed. Ronja var dommernes yndling, og hun blev fremhævet som et ponyføl med X-faktor og af rigtig god type med gode rummelige bevægelser.
Ronja har været i hænder fra dag 1 og er vant til børn, at blive trukket med, at køre i trailer, at stå bundet og at blive striglet. Ronja er vaccineret og chippet samt passet med smed. Hun har lige fået raspet tænder, og blevet tjekket af massør.
Ronja blev tilredet sidste sommer af min datter på 11 år. Hun har vist talent og lyst for spring trods hendes unge alder. Hun går villigt til biddet og er blød i munden og ikke stærk. Videoklippet er fra 3. gang hun springer og optaget sidste år. Hun elsker en tur i naturen og er ikke bange for biler osv. Ronja sælges, da hun egentlig er lavet til min anden datter på 7 år, som desværre ikke viser ret stor interesse for ridning. Derfor synes vi, at Ronja fortjener at blive solgt til en dreng/pige, som vil ride hende. Ronja sælges med fuld monteret sadel, underlag, trense, dækkener og div. andet. Hjem før pris.
Nyere video med lånerytter : http://youtu.be/FtrU5JeZjFU
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 208333PI1002194
F:   Link
EPIH 26
(PI DK)
M: Rosa Pondine
PIN 607
(PI DK)
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 21 maj 2014 kl. 09:23, og har været vist 3928 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider