Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shaker

Billede
Billede
Video
 Ridehest, blanding
 Vallak
 17 år 
 168 cm
 Mørkebrun

SOLGT !!!!


Jeg er meget mod min villige desværre nød til at sælge min hest shaker, da jeg pga. sygdom ikke kan ride ham mere. Han er en utrolig rolig, sød og rar hest af sind, han har et rigtig godt temperament, både under rytter og på stald. Han har stået stille hele nov. Og dec. Pga vejret, og er startet op igen i januar. Alligevel har han sind til at man kan fortsætte hvor man slap uden nogen ballade med ham… Han trives dog bedst med at blive brugt reglmæssigt.
Shaker er stabil og afbalanceret i alle tre gangarter, han kan det grundlæggende til dressuren og er klar til øvelser. Vi er startet på at springe og har været af sted 4 gange. Han viser gode evner inden for springningen, men som sagt ikke prøvet det andet end få gange. Shaker er trafiksikker og god på tur med andre. Han har endnu ikke startet stævner, men er klar til de små klasser, og jeg er sikker på han vil være rigtig nem at have med ud.

Shaker har en lille mus som efter dyrlægens udtalelse skulle være uden betydning, og som han sagde, det har alle heste :). Vi har i de to år vi har haft ham heller intet bemærket.
Han er forsikret for 30.000 incl. Sygeforsikring, forsikringen kan overtages af køber.
Han er passet med smed, vacc, ormekur osv. Ingen staldfejl. Trafiksikker, og trailervant. Og ikke fejlet noget de 2 år vi har haft ham.
Udstyr kan købes med.
Da det er en svær men nødvendig beslutning at sælge ham, og derfor er det hjem før pris.
Derfor er ønsket også han kommer hen et sted hvor han bliver brugt, og ikke mindst har mulighed for at komme på fold med andre heste hver dag.
 
 
 
 
 
 
Video
ID: HST 132059
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 24 september 2012 kl. 14:45, og har været vist 4021 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider