Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

May-Be

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Hoppe
 32 år 
 135 cm
 Lys skimmel
Her er ponyen til det hele - den bedste begynder pony man kan ønske sig - hun er bare altid glad og kvittere altid med en hilsen - aldrig syg - ingen dårlige vaner og i super form - MayBe er 1/2 araber mere vides ikke.

Jeg er på vej til en max. 1'er pony og skal derfor af med min pony MayBe som jeg har lært alt på.

Maybe går LA dressur med mig, elsker et lille spring, ponygames og en god skovtur. Vi har haft Maybe 3,5 år og tidliger ejere som vi kender, har haft hende 9 år. Hun er i super form og passet med alt. Hun har aldrig været syg. Vi har givet hende 4 sko på - da vi elsker en god skovtur med et par spring. Vi har de sidste 2 år været på Vilhelmsborg til landsfinaler i ponygames - hun er super hurtig til det og syntes det er sjovt. Vi har været på Roskilde dyreskue med hende de sidste 2 år sammen med 4H , ingen problemer i det, hun elsker at komme ud. Vi deltager i dressur og spring stævner i nærområdet og hun er altid nem og giver gode oplevelser. Vi søger et godt og blivende hjem til Maybe. Hun har ugentligt de sidste mange år haft dressur , spring og ponygames undervisninger , så hun er i rigtig topform.

Hjem før pris - hun sælges med alt udstyr (dressur sadel,spring sadel og trenser, underlag, gemascher, tæpper ) med i prisen.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 8931265
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 23 januar 2011 kl. 14:27, og har været vist 1874 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider