Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hvedholms Figaro

Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 14 år 
 160 cm
 Broget
Hvedholms Figaro er en dejlig nem og samarbejdsvillig vallak på 5 år. Jeg købte ham som 1-års direkte fra avler og har brugt meget tid på at træne ham i HMS, klikkertræning og ikke mindst trafiksikkerhed. Resultatet er en rolig og imødekommende vallak, der hviler i sig selv og stoler på sin rytter.

Han er en stor kælepot og elsker menneskelig kontakt. Figaro er 100% trafiksikker, let at stoppe på tur og er for det meste utrolig nem at have med at gøre - han er opmærksom på sine omgivelser, men laver sjældent ballade.

Hans træningsmæssige niveau ligger på LC niveau. Han er fuldt ud styrbar på bane og tur, og er i øjeblikket ved at indlære galop. Det er meget vigtigt for mig at han er med, både fysisk og mentalt, under træningen, så vi går stille og roligt frem.

Alt i alt er Figaro en utrolig nem og sød hest. Altid glad og altid en fornøjelse at have med at gøre.
 
 
 
 

[Part] BBH hest søger rytter

Da min nuværende part har valgt at opsige samarbejdet grundet manglende interesse for ridningen, søger jeg nu en ny part til min dejlige vallak.

Figaro er en 6-årig Dansk Pinto på ca. 1.60 i stg. Han rides bidløst og bomløst, og trænes ud fra Blue Berry Hill principperne. Figaros bomløse sadel sætter desværre nogle begrænsninger ift. rytterens vægt. Hans sadel er en str. 0, hvilket vil sige at ryttere op til str. 36/ ca. 55 kg. kan ride i den.
Figaro er generelt en meget rolig og nem hest at håndtere og ride, især på bane.

Jeg søger en rolig rytter, der træner i samme retning som jeg selv ? al træning skal ske på hestens præmisser. Figaro er en rigtig god og stabil hygge/all around hest. Han er ikke nogen stor dressur- eller springstjerne, men han giver altid en god ridetur og et smil på læben. Du skal være meget velkommen til at få undervisning på ham, men grundet hans bidløse trense er det desværre ikke muligt at starte stævner.

Stalden ligger på en sidevej til Middelfartvej i Odense V, bussen stopper 300 m. fra døren. Der er fine turmuligheder i området og en god muslingebane med lys på stedet. Når hestene står på stald sørger du for at muge ud (han står på træpiller), blande foder osv. Det ville være dejligt hvis du kunne tage ham 1-2 hverdage om uden. Prisen afhænger af hvor ofte du ønsker at have ham. Jeg forventer selvfølgelig af dig at du passer på min hest, som var det din egen.

Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig.

Mange hilsner
Line
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 208333PI0704955
F:
PIH 60
(PI DK)
M: Cassiopeja
PIN 401
(PI DK)
MF:
PIH 10
(PI DK)
Dressur: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
Western: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 18 april 2013 kl. 21:06, og har været vist 3398 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider