Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Zorro r.i.p

Billede
Billede
Billede
Billede
 Anden særlig race
 Vallak
 15 år 
 108 cm
 Sort
Jeg mødte Zorro hos min dyrlæge i Grevinge.
Hun spurgte om jeg havde mod på at træne ham lidt, og gøre ham lidt menneskevant.
Jeg gik op for at hilse på ham, og han kom løbene i trav med ørene fremme. Dog løb han lige ind i mig, og jeg viftede ham væk med armene. Hvilket resulterede ij at han vendte røven til og sparkede.
Et par dage efter fik jeg ham ud og træne, og han bed, og gik imod ALT hvad jeg gjorde..
Efter et par ganges træning gik alting meget bedre, og jeg begyn dte at slippe ham. Han fulgte mig overalt, stoppede når jeg gjorde, og bakkede når jeg gjorde.
en dag gik træningen ikke så godt, han var tilbage hvor vi startede.... jeg slap ham og gik ud for at hende foder, hvorefter han valgtte at bide mig i ryggen. Jeg kunne ikke sove i 2 dage, sidde eller ligge.
2 dage efter den episode, blev jeg tilbudt at få ham - kvit og frit - da han jagede med dyrlægens store DV vallak. Ja, lille af krop, men STOR af sind. Han tyraniserede de andre heste, og kom på fold for sig selv indtil jeg fik ham hjem idag.

Det bliver skønt at komme igang med ham igen. han er jo en fantastisk pony. Han er meget svær at beskrive med ord, han er sådan en der skal opleves. Men han tror stadig han er hingst, hvilket i kan se på billederne... Det er måske ikke altid positivt, hehehe....

Men nu er han min, og når jeg engang kan røre hans ben skal han have ordnet sine hove.....

16-7-2010
Nu har jeg haft Zorro i 15 dage, og det går simpelhent så fint.
Jeg har haft ham inde for første gang d. 14, bandt ham på staldgangen og striglede ham.. jeg kunne røre ham overalt, løfte hove (dog har han MEGET dårlig balance) og rede hans dejlige manke ud..
dagen efter havde jeg ham ude igen, og gik rundt med ham på gården. Han var stadig meget hingstet, og lavede hingstehals og sjove skridt, og hoppede over hvad der nu bevægede sig, men han var stadig nem at styre og til at få kontakt til.
så der gik vi rundt, og så tog jeg ham igen ind at strigle.
Han begyndte at skrabe noget i gulvet til sidst, men så snart jeg sagde nej, stoppede han med det samme.

I flokken er han faktisk rigtig sød ved de andre. den anden vallak der står derude, Monty, kan sætte ham på plads når det er nødvendigt. Zorro kan godt jage lidt på avlshoppen der står derude, men hun er god til at give ham igen.
Så det går super fint, alt i alt.

OPDATERING 20 DECEMBER 2010
Jeg fik for noget tid siden at vide, at før jeg fik ham var han blevet tilbudt til nogle andre. Der havde forrige ejer sagt at han var forfangen og det skulle der tages hensyn til. De takkede nej tak. Derefter fik jeg tilbudt ham - personen der da ejede ham, GLEMTE bare lige at fortælle mig at hesten var forfangen.
Idag d. 20 december fik jeg Tulles barhovstrimmer ud (Camilla Holm-Nielsen) i sammenhæng med at Tulle skulle have ordnet hove, og da kiggede hun også på Zorro. Han var forfangen, han ER forfangen.

12/1-2011
R.I.P lovely <3
 
 
 
 
 
 
ID: HST 131690
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 13 januar 2011 kl. 09:01, og har været vist 89 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider