;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

 Frieser  
 Vallak
 20 år 
 167 cm
 Sort
Man får ofte kommentarer fra forbipasserende når man rider, såsom: wow, sikke en smuk hest du rider, eller må jeg tage et billede. Felix er loyal, og utrolig kærlig! Man kan forvente en masse gen-nusseri fra hans side, når han strigles. Felix binder sig meget til sin passer og man kan opnå et meget specialt og tæt bånd med ham. Felix er også en rigtig drengerøv, og elsker opmærksomhed, da han godt ved hvor lækker han selv er :). Han er også utrolig madglad og man skal være lidt striks med godbidderne ellers tænker han ikke på andet :) Felix er rolig og stabil, men hans nemesis er blæsvejr, hvor han godt kan blive frisk og opmærksom. Han er en utrolig glad og harmonisk hest.

Han er redet som turhest og elsker lange ture i naturen/på landevejen med og uden ledsagere. Folk er dog velkommen til at tage undervisning på ham, men han egner sig ikke til spring. Jeg ved ikke hvordan han er dressur-mæssigt da jeg ikke selv rider den disciplin, men han er blevet brugt til akademisk dressur i sine unge dage og har kunne gå spanske skridt og piaf. Han er rusten, men med den rette læremester ville han måske kunne bruges til dressur. Han ville desuden være perfekt til en Horsemanship rytter, og han elsker at lære tricks og kunster.

Felix er en stor dreng og er af den barokke friser type og han går langsomt fremad, når han rides. Hvorfor skal man skynde sig når man har hele dagen?(sådan tror jeg han tænker).

Hvis du bliver part på Felix kan du forvente en hest som stjæler dit hjerte og som du vil få et meget specielt forhold til. Han er meget unik!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 131504
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 31 oktober 2011 kl. 09:21, og har været vist 184 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider