;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lacoste

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Hoppe
 17 år 
 162 cm
 Rød
Jeg søger en part til min dejlige hest, da jeg må erkende at jeg ikke har tiden til hende. Jeg købte hende i foråret, hvor hun lige var tilredet (hun blev tilredet sidste sommer, men stod stille indtil foråret hvor hun så blev redet igen). Hun gik på sommergræs hele sommeren og jeg red kun engang imellem, mest ture.

I efteråret flyttede jeg hende til et sted med ridehal og vi kom godt igang, hun blev meget mere stabil i alle tre gangarter og begyndte at søge fint frem og ned. I december flyttede jeg hende igen, til et fint sted med rigtig gode faciliteter, der er ridehal, udendørsbaner, galopbane, masser af marker og skovstier man må ride på m.m. Desværre er hun kommet længere væk fra hvor jeg bor, og jeg arbejder meget, så jeg har ikke den tid til hende hun fortjener. Hun har derfor stået stille den sidste tid, kommer dog på fold hver dag i alle de lyse timer.

Hun er en skøn hest med dejligt temperament, hun er tilpas frisk og man kan mærke at hun lytter til sin rytter og gerne vil lære. Hun er utrolig lærenem, pludselig går det bare op for hende hvad man vil have hende til, og hun udvikler sig fra dag til dag. Hun er dog en dame som har hendes egen mening, så du skal være bestemt men rolig, da hun er en følsom hest, hvilket er super fordi man kan ride hende for lette hjælpere. Hun er ikke sprunget med rytter, men jeg har løssprunget hende og hun ser ud til at have talent for dette også.

I trafikken er hun fuldstændig ligeglad med biler og hun kan rides alene på tur. Går lige op i trailer. I det hele taget er hun en meget tillidsfuld hest som lytter til, og stoler på, hvad man beder hende om.

Jeg søger en rytter som:

- er min. 18 år

- er rutineret, gerne erfaren med ungheste og kan hjælpe med at uddanne hende

- vil modtage undervisning (der er underviser på stedet, men du må også selv medbringe)

Har du lyst til at starte stævner kan dette også lade sig gøre.

Hun står opstaldet på Mariesminde Hestecenter i Sabro. Det tager 20 min med bus fra Århus, der kører tre busser, og ejeren af stalden har stillet cykler til rådighed ved bussen, det tager 5 min at cykle fra bussen til stalden. Der er fuldpas, så det eneste du skal er at fjerne klatter de dage du har hende (hun står på spåner) og ellers bare ride og hygge om hende.

Stalden er hyggelig og faciliteterne er rigtig gode. Dette er en kanon mulighed for at udvikle din ridning på en skøn hest som du samtidig selv hjælper med at uddanne, og måske senere starte stævner på.

Prisen vil for 4 faste dage om ugen være 800 kr. Derudover kan du ride hende som du vil når jeg ikke har tid, er på ferie el.lign.

Send en mail eller SMS til mig og fortæl om dig selv.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 131491
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 februar 2011 kl. 16:54, og har været vist 455 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider