Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Fillippa

Billede
Billede
Billede
Billede
 Knabstrupper  
 Hoppe
 15 år 
 155 cm
 Lys skimmel
KONFIRMATIONSGAVEN!!

Fillippa er blanding af Knabstrupper og fuldblod. Hun er rigtig smukt bygget og har tre super gode gangarter. Hun blev tilredet i sommeren 2009 ved Susan Kjærgaard, og fik så lov til at stå siden hen. Jeg købte hende sommeren 2010, hvor jeg havde en ung dygtig rytter til at ride hende. Her fra gik det så bare fremad.
Fillippa er meget lærernem, og fik hurtigt fat i sidebevægelser, korrekte anspring og changmenter. Hun er også blevet sprunget og har også der et mega potientiale.
Min tanke med Fillippa var, at jeg ville avle på hende, og anvende hende til skovture samt lettere dressur.Jeg må erkende, at hun er for lille til mig, og da hun ikke er stambogsført, vil det tage for lang tid for mig, at komme frem til mit mål af en avlshoppe, men hun kan Kåres ind i Dansk Knabstrupper Forbund i forregister.
Umiddelbart, uden at jeg ved for meget om westernridning, vil jeg tro, at det er en fin hest til det brug, da hun nyder at arbejde utvunget.
Fillippa er utrolig nem på staldgangen, og hun er uproblematisk at lukke ind i en ny flok, da hun underlægger sig andre heste og finder gerne en, der kan tage hende lidt i forsvar.
Helbredsmæssigt er der ikke noget at påpege på Fillippa, men forsko vil være at foretrække, da det giver et super godt løft. lige pt. går hun uden sko. Selvfølgelig er hesten passet med alt, og jeg låner hende gerne ud i en prøvetid op til en mdr.(5000.-kr i depositum og lånekontrakt) til en seriøs potientel køber.
NY PRIS 15.ooo.-kr men ved god, at det er i underkandten, da hesten har en strålende fremtid med den rette rytter. Det der er vigtigt for hesten er, at den kommer i brug NU!! Dens potentiale er for stort til at stå her og glo, som hun stort set har gjort siden det satte ind med frost og sne i november!
Jeg ved ikke hvordan hun er på tur, og derfor er hun beskrevet som ikke trafiksikker
Der er sadel og hovedtøj samt to meget brugt regn/overgangsdækner til en merpris á 2000.-kr
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200608566
F: Morris af Fugdal
208333199602658
M: Jasmin Af Veerst
DE404-04-10648-04
MF: Morris af Fugdal
20833199602658
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport:
Senest rettet 27 marts 2011 kl. 21:41, og har været vist 8413 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider