;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Martino

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 24 år 
 141 cm
 Rød
Jeg er en pige på 22 år, som søger en sød halv part til min helt fantastiske pony Charlie, da jeg ikke selv har tid til at ride ham mere da jeg er begyndt at studere.
Han er en dansk sports pony på 14 år, og er en pony som er meget glad for at blive nusset om. Han opfører sig pænt og kan rides af alle. Jeg søger en som kan ride ham flere dage om ugen og det vigtigste for mig er en rytter som behandler ham på en ordentlig måde og som det var ens egen.
Han står hjemme hos mine forældre , hvor min storesøster og svoger også bor som er i Viby Sjælland (Valore), hvor vi har vores egen ridebane. Hvis man er springrytter er han nok også lige noget for dig, da han elsker at springe, det er det han bedst kan li'. Du vil have mulighed for springundervisning kun 10 min. gå afstand fra hvor vi bor uden at du skal på vej. Det er også i det ridehus min mor og søster rider til om vinteren. Du må også godt tage til springstævner på ham.

Hvis du vil videre mere er du meget velkommen til at ringe til min søster (Sisse 2889 7070), da det er hende som står for hestene.

Fie
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9703216
208333199703216
F:
ESPH 83
(SP DK)
M: Flicka
9108088
(LU DK)
MF:
NFHR 76
(NF DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 09 oktober 2011 kl. 13:08, og har været vist 1168 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider