Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

coco

Billede
Billede
Billede
Billede

 Holstener  
 Vallak
 16 år 
 172 cm
 Brun
Sød og rar hest, en rigtig nusse trold! Det kan selvfølgelig mærkes han er urutineret. Men han er super lærnem og meget kærlig og ikke noget ondt i ham overhovdet.
 
 
 
 

[Part] Dejlig smuk hest søger part-GRATIS!

Jeg søger en dygtig rytter der har erfaring med ungheste/uerfarne heste, til min dejlige coco. Han er redet ca 2 gange pr uge de sidste 4 år, er 8 år nu, så kan kun det basale i dressur og har redet en del tur, som han elsker! Han er dygtig til selv, at være afsted, er dog meget mere opmærksom alene. Han har gode muligheder indenfor dressur, med den rette rytter der ved hvad hun gør, vil han kunne komme et godt stykke. Du skal være meget rutineret men om du er til dressur eller tur gør ingen forskel, det vigtigste er, at i/vi passer sammen og SUPER vigtig er det, at du er god og rolig ved ham.
Han er en meget kærlig og sød hest,der er INTET ondt i ham man kan selvfølgelig mærke han er urutineret endnu. Der er hal på stedet og skoven ligger lige omkring gården.Stalden ligger 6km fra silkeborg mod herning, i hvinningdal.Jeg mangler en til at ride og hygge med ham ca 2-3dg om ugen, hvor man samtidig muger og fodre. Det er en selvpasser stald så er afhængig af du kan fodre osv de dage du har.
 
 
ID: HST 131285
F: højagergårds colorado
M: chanel
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nej
Transport: Problematisk
Senest rettet 18 januar 2015 kl. 21:07, og har været vist 8758 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider