Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Indy Manifique

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Vallak
 16 år 
 152 cm
 Broget
Jeg leder efter det perfekte hjem, til min smukke pinto vallak, Indy Manifique, en skøn vallak på 5 år (2005), 1.52 i stang, med et yderst unikt udseende, det mest cool temperament, og selvfølgelig passet med alt. (Smed, dyrlæge, vacc, tænder osv - han er ligeledes chippet og har grønt hestepas.)

Han er en meget speciel hest, og han havde en del nykker da jeg fik ham for snart et år siden, men efter kærlig og intensiv pleje og træning, og undervisning af bla. Ute Lehmann, er der ved at komme en rigtig skøn hest ud af ham, dog sælges han kun til en hestekyndig person, da han også er unghest, og engang imellem skal prøve grænser af - udover det kan nævnes han er helt utroligt intelligent, og en rigtig charmetrold, der elsker at gøre sig til på folden og være midtpunkt.

Han er indtil videre "ryttervant", og kan uden problemer rides i skridt og trav - galoppen er vi endnu ikke nået til, da jeg ikke synes han er klar. Stopper for at "whoa" og kan på mange måder styres med minimale signaler. (Han er redet inden for western principper, men er ikke nået så langt at det ikke ville være noget problem at fortsætte i en anden retning.)

Han elsker pudsigt nok at løsspringe, så hvem ved om der skulle være en lille springhest gemt i ham.

Derudover er han helt afsindigt cool i hovedet, larmende dåser, farverige paraplyer, presenninger under, over og omkring ham, flagrende plastik m.m. var bare nogle af de ting jeg har afprøvet ham med, og han er totalt kold i bagen - og det gælder både hjemme og ude, virkelig cool hest at have med i byen, der virkelig følger og stoler på sin ejer.
Læsses i trailer uden problemer, og står som en drøm uden at stresse eller lave ballade.

Han elsker bogstaveligt talt alle andre heste, og sælges IKKE til et sted hvor han skal være enehest.

Som sagt er han også en unghest, og han havde en del problemer med sig da jeg fik ham, og sælges altså kun til kærligt, blivende og hestekyndig ejer, som søger en smuk og charmerende unghest at arbejde videre med, uanset hvilken retning det så måtte være!

Skal til sidst nævnes han er krybebidder, men med rette fodring er det minimalt - der kan snildt gå uger uden vi ser det mindste til det.

Synes du Indy lyder som en hest for dig, og mener du kan tilbyde det rigtige hjem, så kontakt mig endelig, jeg har tonsvis af billeder, og vil selvfølgelig svare på alle de spørgsmål der måtte være.

Prisen kan forhandles, og det er HJEM FØR PRIS!

Mail: Selma.arnholm@gmail.com
Tlf: 22128316
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200508034
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 19 januar 2011 kl. 10:20, og har været vist 10457 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider