;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Monique

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Hoppe
 25 år 
 140 cm
 Brun
SUPER SØD KAT. 2 PONY SÆLGES!

Monique er en rigtig dejlig og smuk pony, som jeg har haft i snart 5 år. Hun er en frisk pony med masser af energi og et dejligt temperament, og hun omgås fint med både børn og voksne såvel som med andre heste og dyr. Monique er en dejlig nem pony, der opfører sig pænt både i stald, på fold og til stævner. Hun knytter sig tæt - men hurtigt til mennesker, og man bliver altid mødt med et kærligt vrinsk, når man kommer ud i stalden til hende.

I løbet af 2009 og 2010 har jeg startet en del dressurstævner på Monique. Vi har redet LA-klasser, og har fået gode placeringer og rosende ord med hjem hver gang, men pga. min alder er det ikke længere muligt for os at deltage i stævner. Til dagligt går hun alle ponyøvelserne i dressur uden problemer.

Springniveauet har kun været på hyggeplan, da spring ikke er min store interesse. Monique elsker dog at springe og er også god til det, hun har sprunget omkring 70 cm. med rytter og 110 cm. i løsspring. I spring er hun meget fremadsøgende og springer alt, hvad der kan springes.

Selvom Monique er en pony, der er ved at være oppe i årene, er hun stadigvæk utolig frisk og har engergi som en pony på de 6 år. Hun er rigtig sød og god til børn. Min lillesøster på 10 år kan selv ride en tur i skoven på Monique uden problemer, selvom hun ikke har den store erfaring med heste. Monique er aldrig syg, og i de 5 år jeg har haft hende, har hun aldrig fejlet noget. Hun er selvfølgelig passet med både dyrlæge og smed.

Hvis du har nogen interesse eller spørgsmål så kontakt mig endelig på tlf.: 60 19 67 40. Monique er bestemt et besøg værd!

Prisen er sat efter ponyens alder, men hjem kommer før pris!
 
 
 
 
 
 
ID: HST 131076
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Godkendt KAT II pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 18 april 2011 kl. 04:23, og har været vist 4188 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider