Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Pantene Pro-V

Billede
Billede
Billede
Billede
 Holstener  
 Hoppe
 17 år 
 164 cm
 Brun
pt. har vi spruget 1.30 bane sammen til træning & hun tog den med lethed ingen stop & ingen nedrivninger jeg er super stolt af hende, vi ahr dog taget et enkelt spring på 1.35 som hun os tog super pænt, i spriningen er hun rigtig sød, af en hoppe på 7 år at være er hun ikke bange for udfordriger og elsker at hoppe afsted over springene. men hun har nogle gange det med at løbe hen til springene & tager så den forkerte afstand, men det trænes ekstremt meget da det er hendes meget dårlig vane. ellers er hun skide sød & gør hvad rytter beder om !

i dressur er hun os super sød, jeg er ikke selv verdens bedste dressur rytter, men det kommer på fod (; hun har evt lært at lave schenkel vendinge, versader & kort galop i dressur træningen.
hendes øgninger er os ved at komme godt op, jeg træner meget for at få hendes muskler tilbage igen hvor de skal være, & de er godt på vejr det kan mærkes.
men hendes shcenkelvendninger på hende har hun ret svært ved at få røven ud så meget ben kræft bruges.
det skal siges at selvom jeg er bidrytter bruger jeg kun ben kræft & ikke hånd kræft til at styre hende. & hun forstår udmærket godt tegne godt på ben kræfterne.
hun er ret nem til at få til at gå til biddet, det er os trænet rigtig meget & hun har forstået det. hendes galop er nogle gange lige lidt for hurtig fordi huntror nogle gange at det er spring træning da jeg er spring rytter så det kan hun sikkert godt mærke, så der bliver os trænet en del med hende korte galop & at holde hende godt tilbage, da hun prøver at snyde hjørner. men ellers er hun os super sød, en rigtig prinsesse hest!

til stævner går hun os meget godt, hun tager det rigtig fint, hun er meget obs på alle tingene & meget frisk fordi hun ikke kender stederne, men hun tager det rigtigt, endda mit førse med hende var jeg virkelig nervøs for at det ville gå galt osv, men hun bragte virkelig alt godt på bane & viste virkelig at hun var en dygtig pige ;D men når hun skal op af trailer er hun virkelig en røv, det kan hun godt nok ikke li, man skal bruge torv for at få hende op ellers får man hende aldrig op ;P men hun er rigtig sød når hun endelig står i den & når hun skal ud ;p

i stalden & på folden er hun rigtig sød, hun er et virkelig nusse hoved i stalden & elsker at nusse & blive striglet godt & grundigt igennem, hun nyder det virkelig & slapper godt af i kroppen, når man f.eks tager hendes dækken af så tager hun sit hoved og prøve & masse dig ind til hendes bringe/hals så man kan kramme hende det er som om hun os prøve & kramme en selv tilbage på den måde (;<3
hun følger os efter en i stalden hun bliver så glad hvergnag hun ser mig at hun stritter frem med ørene & kigger & brummer på en ud af sin boks når man kommer gående SØDT!! dog gør hun det mest med mig. hun er rigtig madglad & gør alt for at få en gulerod eller noget andet. hun er dog os rigtig meget kryppe bidder men det er intet slemt med det.
ellers er hun bare så sød.
på folden er hun nogle gange lidt er en bisse at når man ´henter hende vi hun ikke med, hun vil ikke væk fra sine venner ;p men op til vínter går hun frivilligt med fordi hun syntes ikke det er så sjovt med så meget sne, men ellers kommer hun hen til en når man går imod hende & kalder pantene eller prinsesse så kigger hun højlydt på en & går frem langsomt til en (; men hun er altid glad for at lege med sine venner derude, hun er en vild bisse & løber stærkt & fjoller rundt for at får en masse energi ud ;p

hms & bidløs er nhun os super sød i, jeg har dog kun redet i rebgrime med hende få gange da alt det andet træning os skal på plads, men hun tager det super fint & forstår straks pointen i hvad hun laver med sin rytter.
HMS træning er godt på vej, vi leger til med yoga bold, dvs vi spiller bold til hinanden, hun følger efter en, hun er rigtig rolig, vi har lavet enklte par øvelser men der skal trænes i det, men hun er ellers rigtig sød & god, hun har dog kun lært og kysse på kommando, jeg prøver så meget som muligt at bygge et godt venskab op med hende, & det er allerede godt på vej.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 130994
F: Louvré S
M: Mia Maya
MF: Marco
Dressur: LC-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 marts 2011 kl. 21:05, og har været vist 2457 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider