Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mimira

Billede
Billede
Billede
Video

(R.I.P.)
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 1994
 160 cm
 Brun
Obs!
Mims blev aflivet d. 9. juni 2011 efter længere tids sygdom.
Hun kom herfra på allerbedste måde, stadig med en tot græs i munden.
Hun er savnet hver dag.. <3

__________________________________


Mims er lang om længe blevet min helt egen hest <3
Jeg har redet og passet hende siden vinteren 07, og da hun skulle sælges meget akut denne sommer (2010), bristede mit hjerte - og jeg endte med at købe hende, selvom jeg bestemt ikke havde planlagt at blive hesteejer.
Så per 10. juli 2010 blev Mims helt min hest! Og det er FANTASTISK!

Vi har udviklet et helt specielt bånd, som alle der kender os kan se. Vi synes begge to, at ridning er sjovest, så længe vi begge er glade og har det godt, og det princip rider og træner jeg efter. Efterhånden som min viden bliver større, bliver min træning bedre. Så jeg suger ivrigt til mig.

Hun er en drøm at have med at gøre, både fra jord og til hest. Hun er let både på bane og i natur - og let at transportere og have med "i byen". Vi nyder ridningen allermest når vi rider en rigtig lang tur i stilhed, bare hende og mig - eller evt. når vi kan galopere om kap med andre ud over en god stubmark (og vi vinder selvfølgelig, Mims er udstyret med en kæmpe motor ;) ).
Er ikke interesseret i stævner, men hun har for år tilbage gået LA dressur. Jeg har dog helt andre ambitioner. Hvis jeg kommer til at starte stævner på hende, bliver det distance.

Den skarpe beskuer har måske opdaget, at hun har en bule i panden - vi har længe troet den var medfødt, men er nået frem til, at den altså skyldes en gammel skade. Hun er dog ikke mere dum af den grund, så jeg synes bare den er en del af hendes charme ;)

Mims har efteråret 2010 været skadet og i en periode indlagt på landbohøjskolen, og gennemgår stadig behandling af dyrlæge og kiropraktor samt utrolig langsom genoptræning - men vi satser og håber på, at hun skulle blive ridehest igen, selvom det på flere tidspunkter så meget sort ud!
Hun bliver aldrig nogen top-atlet igen, men hvis vi bare har flere ture sammen at se frem til, er jeg glad!

Desuden kan jeg nævne at vi har skiftet til bidløs ridning, at vi snuser til tricks og fri dressur, at vi synes godt om det vi er ved at lære om både akademisk dressur og remonteridning etc.
Det trives både Mims og jeg bedst med :)Mims er mit lyspunkt, min bedste terapeut, min store kærlighed. Hun skal aldrig sælges videre igen, det tør jeg trygt love. Jeg vil til enhver tid prioritere hende højest. Færdig.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 94.8492
528003199408492
F:
81.6786
(KW NLD)
M: Imira A
90.4782
(KW NLD)
MF:
168STB
(KW NLD)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Stamtavle
Senest rettet 15 januar 2013 kl. 18:22, og har været vist 163 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider