Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Felix

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, blanding
 Vallak
 27 år 
 148 cm
 Mørkebrun
Ønsker du en bedste ven for livet? Så lyder Felix som din nye pony.
Felix er en dejlig pony der med mig er blevet brugt til lidt af det hele. I dressur nåede vi desværre aldrig at ride højere end til og med LA2, eftersom min interesse for dressur først kom ret sent inde i mine pony ponyår. I spring har vi startet mest LB, og en enkel LA. Han er stadig holdt ved lige i springeningen og synes stadig det er sjovt. Felix er også brugt til jagt og har gået alle jagter for SPR. Vi red jagt i 4 år og alle de år har vi også redet med i Hunertusjagten i Dyrehaven, hvor vi sidste gang vi red blev nummer 4 i opløbet.

Felix har en dejlig tænding på stævnebanen og bliver derfor lagt mærke til. Han er altid dejlig at have med ude. Han er dog ikke startet så meget de sidste halvandet år da jeg faldt for ponygrænsen d. 1. januar 2011. Men vi red med i klubmesterskabet i dressur for stor hest i 2011, og kom på en tredje plads.
Felix er meget arbejdsvillig og har en kæmpe arbejdsglæde. Han har derfor mange gode år i sig endnu og disse ser jeg gerne udnyttet af en sød dreng eller pige der vil elske ham lige så højt som jeg har gjort det.

Felix har den 12/5 redet stævne med en 12 årig pige på Ishøj Rideklub. Her red de LC2 til 69,09 og LC3 til 69,17 i en åben LC og slog dermed sig selv. De red sig til en 2. og 3. plads! Det skal også lige nævnes at det var 6. gang at rytteren sad på ham :-) Video dertil kan linkes.

Alt i alt er han den perfekte pony. Der findes ingen bedre, så derfor betyder det også alt for mig at han får et godt hjem. Jeg har delt over 6 år med ham, og ville ønske de kunne forsætte. Men jeg skal videre, og han skal videre og give en anden pige hvad han har givet mig.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 130928
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 02 juni 2012 kl. 11:43, og har været vist 8677 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider