Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Little Big Bobby Beer

 Irsk Cob  
 Vallak
 15 år 
 135 cm
 Broget
Little Big Bobby Beer
Lille i størrelse, men med en kæmpe selvtillid og charme. :-)

Han er hvid med blåskimmel pletter
God hovskæg og masser af hår.
han er lille men kompakt.


Der vil komme opdateringer om os hen af vejen men indtilvidre har vi fået et godt forhold og vi har gået op og ned i trailere og kørt lidt som træning :D
Men jeg skal op på ham her en af dagene og så skal i nok høre om hvordan det går xD

Tricks:
Neje
Smile


*opdateret 31/9/08*
Jeg var ude og ride på bobby idag og det gik bare super !!!
Var der oppe mindst 10-15 min.
Han smaskede og overgav sig nemt og alt var super!!
Og blev ikke smidt af i muderet som per ellers, ville finde sjovt :D (Billeder kommer)

*1. maj 10*
Så er Bobby betalt halvt og fået tid til at blive vallak.
Håber alt går vel, og glæder mig mere og mere til den tid vi kommer til at have sammen!

*D. 6 september kl. 19:50 landede bobby på Strandgården! Han havde stået i en trailer i lidt over 7 timer, og tog det som om det var det mest normale man kunne. Han var både nem og læsse og rolig til at komme ud. Han var vældig livlig der han kom ud af traileren, Men jeg kunne sagtens holde ham, Og ind i boksen kom han og der var heller ikke noget med naboen, han spiste bare. Derefter valgte jeg at han skulle ud og strejke hans ben lidt før natten, så vi gik ud i ridehuset og gik nogle store runder, der var ingenting andet end et vrinsk og lidt tempo skift, det var alt. Der v kom tilbage fik han lige lov til at snuse til de heste han skulle på fold med, og det gik godt. Undtagen loui der lige skulle vise sig. Jeg nusset lige med ham og lavede nogle nye fletninger hvor han stor gabte, og så fik han fred. :)
Jeg siger tak til Kaja for at hun stoler nok på mig til at sælge ham til mig!

Nu starter en hel ny del af vore begges liv.

*
Jeg valgte at vi skulle i skoven efter det var dejligt vejre, og resten af them ville være regn..
Så mig og min veninde Sandra gør hestene klar og jeg putte en rebgrime på ham og hans sidepull. Min veninder store DV hoppe er i brunst, så vi var begge lidt spændte, så jeg tog en pisk med.
Vi rider/går ud og han går rigtig rigtig hurtigt, så han går oppe foran, og der var INGENTING! Kun et par sten, som han lige stoppet op og kiggede på, Men gik alligevel videre med det samme. Han var så flink hele turen, og intet rørte ham. Vi gik under et fly der var ved at lande og køer og får. Der vi næsten var hjemme kom vi til en lille bane vi trænede lidt på, og det gik godt! Vi sprang et lille spring og øvede at jeg gik ved hans skuldre og arbejdet med tøjlen som rytter. Så gik turen hjem, og jeg havde en meget træt pony. :P

*20/09/10*

Idag begyndte vi for alvor rytter tilvænning.
Vi startede med at Jeg hoppede lidt op og ned af ham som altid, og det sagde han ikke noget til. Så lagde jeg mig på ryggen af ham og vi gik nogle skidt med sandre som hjælper, og der var heller ikke noget så det gjorde vi lidt.
Efter det kom jeg længere op og sidde på ham, men mine bukser var for glatte så jeg gled hurtigt af hvis han kom til at vende sig lidt for hurtigt. men der vi kunne gå en halv rundte med mig liggende på ham valgte vi at træne i stående stand, eftersom jeg ikke kunne holde mig godt nok fast..
Så Jeg hoppede op og lå med mit ben over ryggen på ham, men så jeg kunne komme hurtigt ned, og det tog han fint, indtil 3. gang hvor han gik til siden og over pallen jeg brugte til at hoppe op med.. Han blev lidt forskrækket, og så var det jo bare at gøre det om igen. :-)
Så jeg lagde mig på ryggen af ham er par gange og lå og klappet ham på mave og rundt omkring med berøring, hvilket han ikke sagde noget til. Så jeg kom mere og mere op på ham, og til sidst sad jeg efter en del træning med begge ben på vær side, men jeg lå ned, og roste ham og han fik en masse guleroder og mere ros, og så satte jeg mig rankt op og roste endnu mere og hoppede så af og sluttede for træningen for idag! Han var bare så fin!
Lige om snart har jeg jo en rigtig ride"hest" :D

*22/9/10*
Idag gik vi på tur for at samle hyldebær! Men just in case, tog jeg min ridehjelm med, eftersom jeg gerne ville tilride i skoven.
Så ud vi gik, sammen med min veninde på hendes friser og vi kom rigtig langt og gik meget og travede lidt imens jeg løb, og da vi ingen hyld fandt kom vi til stranden hvor jeg vælger at tage min hjelm på og gå hen til et nærtliggende træspring, og hoppe op! JEP, jeg hoppede op på min hest der har haft rytter på de 2 dage før, på en strand, hvilket han aldrig har set før!
Han tog det SÅ FLOT! Jeg blussede af stolthed over min lille dreng, og vi red på stranden ved solnedgang og så ind i skoven og hele vejen hjem, forbi vejen med biler og motorcykler, og selvom Holger som vi red med hoppede lidt, rykkede han ikke et øre. Ha gik helt normalt.
Og nu har jeg hermed en tilredet hest! Jeg er så stolt! :)

* 13 okt.

Fik mit livs chok idag... Bobby vred sig ud af hovedtøjet, galoperet hysterisk afsted i skoven uden udstyr på, og mig løbende efter stor tudende og min veninde Trine D Hansen med mere fokus kom efter. Jeg løb ned mod vejen, og var helt færdig, til min veninde ringer og siger hun har fundet ham på en sidevej af skoven og for så lokket ham med æbler og for hovedtøjet på igen....
Jeg var så bange.. Efter det, sikrede vi ham bedre, og tog på stranden med ham og spise og hyggede og fik taget nogle virkelig fede billeder. Der vi kom hjem var Laura Kirstine Dedenroth ved at ride med safir, og der vi kom overfaldt Bobby og Safir hinanden og over nusset hinanden på en meget brutal måde! :)

Jeg har fundet ud af, at den måde jeg har trænet ham på, måske ikke var den rigtige lige netop for ham, så jeg vil starte forfra, studere lige netop ham, og gøre det rigtige så vi kan kommunikere med hinanden, uden vi skændes.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 130769
Dressur: Talent
Spring: Talent
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
Western: Talent
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 december 2010 kl. 10:55, og har været vist 238 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider