Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Unik

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pinto  
 Hoppe
 17 år 
 151 cm
 Broget
Jeg er utrolig ked af at skal sætte min dejlig skønne hoppe til salg, men p.g.a. nakke skade kan jeg ikke blive ved med at have hende. Selvom hun bare er så nem at have med at gøre.
Hun vil passe rigtig godt til en som ikke ønsker meget stævne, da hun er lige kravler over heste mål. 151cm, Ung pige eller voksen rytter, som bare vil have en utrolig speciel hest.

Smuk femenim hoppe, med ædelt udtryk. Meget smuk og med et dejlig temperament. Har utrolig meget personlighed som gerne vil være førehoppe i flokken. Fik sit første føl i sommers2010, som hun bare har været den bedste mor for. Hun fik en hingst også brun broget som hende selv. Hun klarede fødslen selv, der var ingen problemer. Har aldrig fejlet noget, hun har kun haft lidt muk ellers sund, rask og utrolig dejlig.
Jeg har haft hende siden hun var 2år gammel og jeg tilred hende som 3år, men har aldrig brugt hende ret meget, da jeg ikke kan holde til det p.g.a min nakkeskade.
Hun er meget let at ride, både i naturen og på bane( meget led at ride til bidet for meget løs hånd) og har været med på mange lange ture i store flokke, hvilket hun virkelig nyder. Hun hverken bukker eller stikker af. Vi har redet meget i skoven og ved stranden, hvor hun bare går ud i vandet med det samme og om sommeren svømmer vi en tur sammen. Men kan også rides ud på tur alene. Fuld trafiksikker og trailervant, hun går bare op med det samme hver gang. Kan stå stille flere måneder og er stadigvæk den samme hest at sætte sig op på…
Hun er meget rolig på stalden, har ingen staldnykker, passet med vaccination, smed og chipmærket.
Dejlig social, venlig hest med godt behageligt temperament. Opmærksom men rolig og trafiksikker. Arbejs- og samarbejdsvillig, samt behagelig gang.
Nem at fodre på, går barfodet og bruger ikke dækken.
Kom og se hende, så rider vi en tur til vandet…
Ring endelig, så tager vi en snak

Kun telefonisk henvendelse - besked/sms besvares ikke.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 130672
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 07 december 2010 kl. 09:25, og har været vist 2474 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider