Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

D'aquila

Billede
Billede
Billede
Billede
 Hannoveraner  
 Hoppe
 14 år 
 174 cm
 Mørkebrun
Utrolig dejlig hoppe med et fantastisk sind. Hun er tilredet i sommer og hun har aldrig lavet noget forkert. Hun går lige op i en trailer og hele vejen igennem utrolig nem at håndterer.

Under klargøringen til kåring blev hun halt og dem som havde hende i træning valgte at sende hende til kåring alligevel. Det betød at hun fik meget dårlige gangartskarakterer.Dommerne gav hende bedømmelsen: højtstillet og harmonisk hoppe med 8 i type.

Dommerne mente også hun var en DH hoppe men kunne desværre kun kåre hende i DS med de gangarter hun viste på dagen. Hun har 3 rigtig gode gangarter som alle er til min. 8 og hun vil derfor helt sikkert også blive kåret i DH ved en omkåring.

Jeg har købt hende som føl i Tyskland og hun har været vant til at komme på fold hver dag sammen med andre og hun er fodret korrekt og passet med smed og dyrelæge.

Hun har fået et dejligt hingsteføl i sommer efter Blue Hors Leredo. Han fik 8 i type og 9 i galop ved følskue i Sdr. Hygum.Han er solgt til Stutteri Gravgård. Hun avler hendes utrolig gode temprement og gangarter videre og hun er en rigtig god mor. Hun blev i fol første gang vi inseminerede hende og hun er nem at se brunst på.

Hun har desværre pådraget sig en skade på en eller anden måde som gør at hun ikke altid er rengående når man rider hende, og derfor sælges hun som avlshoppe.

Hvis du vil have en super sød og nem avlshoppe som er nem at ifole og som laver nogle rigtig fine føl så kom og se hende.

Sælges da jeg ikke selv vil avle mere og ikke har den tiden til at have hende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: DE431310833007
F:
DE331310826599
(HN DEU)
M: Antara
DE433330083500
(OS DEU)
MF:
DE321210083086
(HO DEU)
Dressur: Tilredet
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 22 februar 2011 kl. 13:35, og har været vist 11835 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider