Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Sir Anthony de Canterville

Billede
Billede
Billede
Billede
 Irsk Cob  
 Vallak
 11 år 
 147 cm
 Broget
Jeg har desværre hjernerystelse på 5. måned og er derfor ikke rigtig i stand til at passe / træne min skønne hest som han fortjener.

Derfor søger jeg nu en der vil komme nogle gange om ugen (minimum 3, men helst 5). Gerne en der har interesse i jordtræning og nyder at træne unghest. Jeg er åben for forslag og ideer til hans videre træning, men alt skal selvfølgelig lige tales igennem med mig.
Det er et plus hvis man kender til akademisk træning eller har interesse i at modtage undervisning af min træner (250 kr og gang).

Anton er en Irish Cob vallak på 5 år med en fantastisk udstråling og et godt sind. Han er ca. 147 i stg, men synes højere på grund af den kraftige fremtoning racen jo har.
Han er meget kontaktsøgende og arbejdsvillig og kan gå tur i trafikken, strigles og alt det som en hest bør kunne! Generelt er han bare en fornøjelse at håndtere.

Vi træner efter akademiske principper og han kan pt versader og traverser for hånd og bruger meget tid i longen på at arbejde frem og ned.

Vi går også ture hvilket går helt fint, men han er noget vågen på længere ture, så det skal men kunne håndtere (stikker ikke af eller noget men går godt frem)
Han skal jo lige vænne sig til det hele.

Jeg går meget op i hestevelfærd.
Man er velkommen til at lære ham at løsspringe - han skal bare være klar fysisk og psykisk, men han viser talent for det.
Ligeledes er alt arbejde med lange liner eller med kørsel meget velkomment :)
Han har været trænet en smule i lange liner og har haft en køresele på, men det er også det.

Jeg ser gerne at du er minimum 16 år gammel og selvfølgelig ansvarlig og til at stole på i alle henseender. Specielt kendskab til ungheste er ikke nødvendigt, bare du er interesseret i at lære og er klar på, at vi nok kommer til at være en del sammen om ham i den første tid.

Det første stykke tid vil du have 'begrænset' frihed med ham, da det er vigtigt at lære ham at kende før man bare træner løs.

Da han har en kort og svag ryg, kan han desværre ikke rides pt. Vil prøve at ride ham igen når jeg er rask og når han er i rigtig god form.

Han står i Århus N.
Der går ikke bus til stedet.

Jeg kan evt. tilbyde at betale for din hjælp.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 130577
F: Sir Jason de Canterville
Irish Cob
M: Cheyenne H
Irish Cob
MF: Ukendt
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 31 januar 2012 kl. 10:04, og har været vist 5002 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider