Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Malicca-Sølyst

Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 164 cm
 Brun
jeg har hele 3 fløj kårede RDH hopper at sætte i fol til næste år og har ikke behovet for at bruge dem alle selv så der for vil jeg udleje et par af maverne men valg frit imellem dem alle 3. det drejer sig om to dressur betonede hopper samt en spring betonet hoppe. hoppe 1 er hende som annoncen er slået op over malicca-sølyst, hun er selv b hest i dressur og på alle måder en dejlig hest, hun har 2 afkom som begge er solgt til norge. hendes hoppestamme er gennem avlet RDH og medalje hopper, bla er der bronze medalje for afkom til hendes mormor. bemærk ingen DS i afstamningen hun er let at ifole og skal fole omkring 1 juni.
hoppe 2 er spanggaards whitney hun er sådan set tysk oldenborg men fløjkåret RDH, 166 i stg, hun har selv startet til og med la5. f. welt hit 1 mf. gefion. mmf. goldfinger. hele hendes hoppestamme er haupstutbuch og stats premieret. hendes første afkom er netop gået i RDH. hun er tom i år med vilje men let at ifole.
3 hoppe har identisk afstamning med DV hingsten og OL sølvvinderen Lando, hun er 172 i stg, hendes mor er RDH mm. RDS men altså stadig med dokumenteret ridelighed. hun kan både bruges til dressur og spring hingste selv om hendes afstamning er spring. hun foler ca d.1.7.11 og kan ifoles umiddelbart efter. hopperne bliver hos mig under hele drægtigheden pris pr mave er 15.000.
nb. hopperne er fri for ocd!

MALICCA ER NU OPTAGET SÅ DER ER KUN WHITNEY OG LAVENDEL TILBAGE AT VÆLGE IMELLEM.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 9903969
208333199903969
F:
ETAF 8304
(TR DK)
M: Maude-Sølyst
DH 3756
(DV DK)
MF:
DVE 381
(DV DK)
Dressur: M-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 09 december 2010 kl. 13:08, og har været vist 3056 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider