;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ludwig von Valentin

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Vallak
 17 år 
 143 cm
 Gul
Annonce

Ludwig er en dejlig fjordhestevallak uden papirer. Han er meget sød og nem at omgås. Ingen problemer med at være alene, blive trukket, gå i trailer etc. Han er meget glad for kontakt med mennesker, er nysgerrig, lærenem og vil gerne nusses.

Han var ikke tilredet da vi købte ham for 2,5 år siden, og vi brugte de første to år på træning fra jorden (delvist pga en skævhed i ryggen, som blev rettet af kiropraktor og krævede en lang periode med genoptræning. Nu er han 100% i orden). Vi har gået en del ture med ham, og han er sød i trafikken. Der er ingen problemer med biler, cykler osv., men han kan stadig godt blive lidt utryg ved fx store traktorer.

Siden juni i år har han været i træning hos Stine Joy Langkilde. Han er blevet grundigt trænet fra jorden med lange liner og to tøjler. Ludwig har lært en del øvelser fra jorden og er fx i gang med versader. Han reagerer fint på selv ganske små signaler, og vil være meget velegnet til klassisk dressur.

Ludwig kan skridte og trave med rytter, flytte skulder for en indirekte tøjle og har nogle meget solide start- og stopsignaler. Han står helt stille ved op- og afsidning og er meget cool over for fx legende børn eller gøende hunde (tredje gang Stine var på ryggen af ham løb der en hund ind mellem benene af ham i fuld fart, han gik et par skridt, men stoppede i samme øjeblik han blev bedt om det). Han er tilredet med kapsun.

Stine er gået ret langsomt frem med ridningen, fordi Ludwig har en tendens til nemt at stresse op, hvis han ikke helt forstår, hvad han skal. Derfor er det vigtigt at han får klare, adskilte signaler, og hele tiden bliver dirigeret, så han ved, hvad der forventes. Han er meget følsom og meget arbejdsvillig, så der skal på ingen måde tages hårdt ved ham, han skal bare dirigeres venligt.

Ludwig er sund og rask, og passet med smed, ormekur, vaccination, tænder og kiropraktor.

 
 
 
 
 
 
ID: HST 130377
Dressur: Tilredet
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Senest rettet 28 november 2010 kl. 12:45, og har været vist 1935 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider