;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Grøndalgaards Nobless

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 17 år 
 172 cm
 Rød
Jeg søger en dressur/tur-part til min DV-hoppe Nobless. Hun er 12 år og 172 cm i stang, spinkelt bygget. Dejlig, sød og nem hest!
Hun er en frisk, opmærksom og har hovedet skruet godt på.

I dressur kan hun flere M-øvelser og er generelt behagelig at være på med et godt drive.
Hun er flink at have med på tur - hun er opmærksom og kan kigge lidt, men det er ikke noget, der på nogen måde er problematisk - og hun kan gå både alene og sammen med andre.

Med tidligere ejer har hun gået lidt springstævner, men det er mange år siden og ikke noget, jeg har holdt ved lige grundet manglende interesse.

Eneste krav er, at du minimum er 18 år, har grunddressuren i orden samt er stabil og ansvarsbevidst.

Nobless står opstaldet på Bakkegården, Ravnsnæsvej 232, i Hørsholm (Nordsjælland) der tilbyder både 20x60 dressurbane, 20x50 springbane og ca. 20x50 ridehus. Der er mulighed for undervisning på stedet.

Partdage kan enten bleve faste dage eller skifte fra uge til uge - alt efter hvad der passer. Jeg ser også, at du kan tage weekend-dage om ikke andet så bare engang imellem.

Prisen er 1.000 kr om måneden for 2 faste dage om ugen, men der vil med garanti komme en del ekstra dage enten hvis jeg er syg, skal på ferie, ikke har tid eller lignende. Disse skal der selvfølgelig ikke betales ekstra for.

Hvis det har fanget din interesse, så skriv endelig! :o)
 
 
 
 

[Part] DV-hoppe søger part

Som part er der mulighed for lidt af hvert - dog søger jeg primært en skovturs-og dressurpart. Som udgangspunkt bliver der ikke mulighed for stævner. Der er ingen specifikke krav til dig, andet end at du selvfølgelig passer godt på både min hest og mine ting. Eneste krav er, at du er minimum 18 år.

Jeg søger en part 2 gange om ugen i hverdagene. I forhold til dagene kan jeg godt være fleksibel. Udover det kommer der selvfølgelig også ekstra dage, hvor jeg ikke har mulighed for at tage hende, hvor du som part kan ride hende :)
 
 
ID: HST 130337
F: Nobleman
M: Grøndalgaard's Mirabell Elton
MF: Blue Hors Don Schufro
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 19 april 2017 kl. 22:03, og har været vist 7938 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider