Logo used for printing

HN afstemning
Har du hest der går alene uden at have kontakt til artsfæller?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Grøndalgaards Nobless

Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 13 år 
 172 cm
 Rød
Jeg søger en skovturspart til min DV-hoppe Nobless. Hun er 8 år og 172 cm i stang, spinkelt bygget. Dejlig, sød og nem hest!
Hun er frisk og opmærksom uden at være vild, samt rolig uden at være doven. På tur er hun glad og frisk, kan godt kigge en smule, men ikke noget der er et problem overhovedet. Kan rides på tur alene og sammen med andre.
I dressur går hun pt. LA-klasser, men kan øvelser til mere, og i spring har hun gået LB med forrige ejer. Dette er dog ikke blevet udnyttet grundet min manglende interesse, men hvis du som part har lyst til at springe lidt ind i mellem er det helt fint med mig :)

Jeg søger en part, der primært vil ride ture på marken og i skoven. Dog vil der selvfølgelig være mulighed for at ride i ridehus, hvis det enten øser ned eller alt er frosset til. Derfor er det også vigtigt, at du har grunddressuren i orden og har god teknik, samt rider med blød og rolig hånd.
Eneste krav er, at du minimum er 18 år og ikke har noget imod at ride ture alene, samt at du passer på hesten som var det din egen.

Nobless står opstaldet på Bakkegården, Ravnsnæsvej 232, i Hørsholm (Nordsjælland) der tilbyder både 20x60 dressurbane, 20x50 springbane og ca. 20x50 ridehus. Der bor en berider på stedet, så der er også mulighed for undervisning ind imellem.
Derudover ligger markerne lige ved siden af og gennem marken kommer man nemt i skoven.
Partdage bliver indtil videre mandag og så enten torsdag eller fredag. Prisen er for 2 faste dage om ugen, men der vil med garanti komme en del ekstra dage enten hvis jeg er syg, skal på ferie, ikke har tid eller lignende. Disse skal der selvfølgelig ikke betales ekstra for.

Hvis det har fanget din interesse, så skriv endelig! :o)
 
 
 
 
 
 
ID: HST 130337
F: Nobleman
M: Grøndalgaard's Mirabell Elton
MF: Blue Hors Don Schufro
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 august 2012 kl. 20:38, og har været vist 6968 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider