Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Taquita Banana

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 11 år 
 170 cm
 Brun
Taquita er en fantastisk hoppeplag på 2 år, og med et forventet slutmål på 170 cm. Begge Taquitas forældre er kåret indenfor Dansk Varmblod.

Taquita har et fantastisk temperament – rolig og enormt tillidsfuld. Den ro hun udstråler er meget usædvanlig for en 2-års plag. Hun har kørt i trailer flere gange, og er vant til at stå bundet, gå ture, få vasket ben og meget mere. Hun har været meget i hænder lige siden hun blev født. Det sidste år har hun gået i løsdrift, og det er gået rigtig godt.

Taquita har tre rummelige gangarter, og kan virkelig flytte sig. Især hendes trav bør fremhæves – her nærmest svæver hun når hun slår sig løs. Hun har god luft under sig, og er meget harmonisk sammensat.

Taquita vil egne sig til både dressur og spring-banerne, og mit ønske er at sælge hende til en der vil udnytte hendes potentiale, og give hende den opmærksomhed hun har fortjent. Hun er ligeledes et oplagt avlsemne, og hun vil være klar til næste års hoppekåringer. Hun er ligeledes et muligt championatsemne. Taquita sælges udelukkende da vi har stiftet familie, og ikke længere har den fornødne tid til hende.
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: 208333DW1003025
F:
DVH 929
(DV DK)
M: Glavendruplunds Tatjana
208333200201349
(DV DK)
MF:
DVH 639
(DV DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 18 juni 2012 kl. 11:17, og har været vist 10021 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider