Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Lasse

Billede
Billede
Billede
Video

 Hannoveraner  
 Vallak
 27 år 
 177 cm
 Sort
Jeg har redet Lasse siden maj 2006, og var meget glad for ham, men da han ikke var min, men tilhørte et udlejningssted, var jeg bange for at han skulle væk, fordi han ikke egnede sig til det. Men til jul havde mine forældre købt ham til mig, fordi de godt kunne se, hvor glad jeg var blevet for ham på de få måneder. Så nu er han min, og det bliver han ved med :)
Han er en super dejlig dressur- og turhest, han egner sig ikke til at springe, fordi han har en "ekstern ringfod" på det højre forben. Han blev tjekket på Ansager og de sagde, at han bare skulle have nogle specielle sko på, og så ville der ikke være noget. Og det har der heller ikke, indtil maj 2010, hvor han blev halt, og så var der ingenting, og så blev han halt igen, o.s.v. Men nu får han noget til hans ben, da det er en form for gigt, og nu er vi endelig på vej tilbage på rette spor, så vi snart kan komme op og ride LA :)
Han har også et andet problem, som man meget sjældent ser på Fanø, han har været utrolig tynd, den gang han kom til Danmark fra Tyskland, og han er stadig ved at komme sig, men nu er der endelig begyndt at ske noget, da han er blevet flyttet fra udlejningsstedet så han ikke er så stresset mere. Nu står han og hygger sig med sin egen flok af hopper, og det er han vældig glad for :)
Han er en ældre herre, men det har han glemt, ligesom han tror, at han er en lille 3'er pony, som kan klemme sig ind overalt. Han er et nussehoved, og elsker mad, han levner sjældent noget man giver ham. Han vågner op, lige så snart man ikke skal ride dressur på ham, for han elsker en lang tur i skoven eller på stranden, jeg kan nemt ride til Sønderho og tilbage til Rindby, hvilket er godt 20 km uden at det gør ham noget, han er en meget udholdene hest :)

12/8-2010.
I dag var vi nede og ride dressur, det gik bedre end forventet, han gik dejligt stabilt til bidet, og rimelig koncentreret (har ikke redet ham så meget med almindeligt trensebid, fordi jeg har redet ham mest ud siden vi startede igen). Glæder mig til, at jeg snart kan begynde at galopere, så jeg kan nå at være med til klubmesterstævnet sidst i august

25/8 2010
Begyndte at galopere på min dreng i dag, havde egentlig forventet at han ville løbe af med mig, men han var bare så dygtig :) Og vi skal have vores "come back" på søndag med stævne :D

29/8 2010:
I dag red vi vores come back stævne med en fantastisk runde i LB1 til 67,40 %, helt igennem utroligt, han var ved at falde i galoppen midt i 15 m volten og turde ikke gå op til dommerbilen, men alligevel ;) Er bare SÅ stolt af min lille stjerne :) Vi fik en 2. plads, hende der fik 1. pladsen red til 71 %

4/10 2010:
I dag red vi undervisning ved Karen Wille. Jeg har haft en del bøvl med ham på det sidste, og var kørt død i at ride dressur på ham. Men i dag red vi en masse grundridning, og sørgede for lethed på tøjlen. Det var simpelt en fornøjelse at ride på ham, han gik så fantastisk og begyndte at søge ærligt til biddet. Så nu er jeg mere optimistisk igen og klar til at få ham helt tilbage på rette spor, så vi kan starte nogle flere stævner :) Og desuden skal vi på kursus fredag og lørdag ved Lis Kristiansen, så det glæder jeg mig meget til :)

1/11 2010:
Efter Lasse har været halt siden starten af sidste måned, har smeden endelig været her og jeg har fået min sadel tilbage efter den har fået en fuld omstopning, og har også fået korrektionsunderlag til ham,så nu skal jeg bare i gang igen. Skal til at prøve at bruge dobbeltliner på ham, lærte lidt af Lis Kristiansen, så håber jeg at han begynder at arbejde mere bagfra, og få flere muskler. Havde ham jo så desværre ikke med på kursus og fik heller ikke redet stævne på ham, men det var meget heldigt at jeg kunne bruge min lånehest så :)

12/11 2010:
I går var vi i hallen og fik hjælp til at komme i gang med dobbeltliner, det gik rigtig fint da vi begge lige fik styr på det :) I dag da jeg så skulle træne pas de deux med Malene og Fiona gik han bare så dejlig afslappet indtil vi galopperede, men han faldt til ro igen til sidst, det hele tegner godt :) Vi skal lege med dobbeltliner igen i morgen :)
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: DE331319500194
F:
DE304040046288
(AA DEU)
M: Wanja
DE331319504889
(HN DEU)
MF:
DE331314508280
(HN DEU)
Dressur: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 15 november 2010 kl. 10:32, og har været vist 296 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider