;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Coco Chanel

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 20 år 
 156 cm
 Brun
Grundet manglende tid og interesse, søger jeg en ny kærlig og stabil ejer til Coco Chanel, som jeg har haft fra føl. Hun er 156 og er 9 år.

Coco er sød og charmerende med en stor personlighed. Hun er meget nysgerrig og vil gerne nusse og gnubbe sin ejer. Hun har det bedst med en tydelig leder, der kan vise hende vejen. Coco kan rides kun med grime, og kan læsses af en person. Hun kan ind i mellem godt finde på at se ”spøgelser” og springe til siden, men det er ikke ret tit. Og så hader hun at gå den samme tur igen og igen. Hun elsker at køre til nye steder og ride tur. Hun er vant til langture og overnatte i stævnefolde. Hun er trafiksikker. Coco lærer hurtigt nye ting og vaner, bare hun får ros.Hun er selvfølgelig passet med alt,samt Chipsmrk og har hestepas.

Dressur: Hun har vundet op til LA4, men kan øvelser op til M niveau(versader, traverser, changementer, o.l). Nem at ride og side på, og vil gerne gå dressur. Har vundet ca. hver sjette gang og har været placeret ca. hver anden gang. Hun mangler stadig at udvikle mere bæring og sving inden hun er klar til højere klasser. Hun er følsom, men kan både rides med sporer og pisk. Hun kan stå i traileren mellem klasserne.

Distance: I 2009 har hun vundet op til LA klasser med en hastighed på 17km/t og ellers været placeret. Har kun været udgået en gang pga. stivhed. Slapper af i skridt, traver mellem 8 km/t- 23km/t! Hun bliver ikke hidsig i galop, og er nem at styre ved massestart, bare hun kan få lov til at holde en frisk trav, kan hun rides med lange tøjler. Pulser hurtig ned. Opfører sig pænt på stævnepladsen og ved vet. Gates. Rides med hackamore. Har ikke været til start i år, så kondien er på normal niveau. Stabil på skovture, både alene og sammen med andre.

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem interesserede købere, da det er vigtigst for mig hun kommer til den rette rytter samt sted.

Pris kan forhandles ved rette køber.

 
 
 
 
 
 
Video Google
ID: 0106906
208333200106906
F: titbit
trakhener
M: Cést la Bon
MF: Andentino
fuldblod
Dressur: LA-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 13 november 2010 kl. 09:46, og har været vist 4933 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider