Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nickoline

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Hoppe
 24 år 
 148 cm
 Mørkebrun
Verdens bedste ven sælges. Her er ponyen der har prøvet alt! Et godt køb uanset om du vil ride stævner eller på hyggeplan.

Nickoline er min fantastiske pony, som jeg har haft siden hun var 5 år. Vi har fulgt hinanden i tykt og tyndt, men nu er det desværre på tide at hun skal videre så hun kan få nogle flere gode år.

Nickoline er en arbejdsvillig pony som tidligere har gået dressur på S-niveau i daglig ridning, men dog kun startet til og med LA3 på c-plan. Jeg har startet mange klubstævner i dressur på hende, men pga. manglende interesse, ikke så mange c-stævner. Hun er ALDRIG kommet hjem uden roset, og næsten altid med en rød. Kritikker kan ses.

Jeg har startet Nickoline til og med MB springning på c-plan, hun har prøvet terrænspringning og vundet jagt.


I 2007 faldt jeg for aldersgrænsen til pony,og Nickoline blev sat i fol. Hun fik i 2008 og 2009 fantastiske føl efter henholdsvis Charming Boy Sem, og Steendieks Darco, begge afkom haves endnu. Nickoline er kåret i DSP.

I april 2011 blev Nickoline lånt ud til en yngre pige, der har redet hende og startet lidt stævner. Deres kontrakt udløber i april 2012, og en evt. køber kan derfor først overtage Nickoline til den tid.

Nicko er en energisk pony som har givet mig et utal af gode oplevelser. Hun er sund og rask, og har aldrig haft en sygedag.

Det er ualmindeligt vigtigt for mig at Nickoline får et fantastisk nyt hjem, og det prioriteres rigtig højt. Det er ikke et must for mig at Nicko sælges som konkurencepony, hun ville også være super til hyggeridning eller som lærepony.

Flere billeder kan ses på Hestegalleri
 
 
 
 
 
 
Stamtavle Google
ID: SFR 788
208333199705386
9705386
F:
ESPH 83
(SP DK)
M: Karina
8401750
(LU DK)
MF:
8000093
(DV DK)
Dressur: S-klasser
Spring: M-klasser
Terræn: L eller Jagt
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 06 august 2015 kl. 09:32, og har været vist 2596 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider