Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Romance Krogaard

Billede
Billede
Billede
Billede

 Haflinger  
 Hoppe
 20 år 
 145 cm
 Rød
Romance er en dejlig hoppe på 12 år. Jeg har selv haft hende siden hun var knap 3 år gammel. Hun er primært brugt til tur-ridning, men er redet til i basis dressur. Hun har utroligt flot gang, og hvis hun gider, kan det da se ganske pænt ud. Spring har vi aldrig prøvet, men er sikker på hun ville synes det var sjovt. Dog er hun mest frisk og glad på tur i skov, og på strand. Hun er også trænet i parelli, og klikkertræning, og det bruger jeg fra tid til anden. Hun har stamtavle, er ikke kåret, men vant til premieringer og skuer. Super dejlig hest!
 
 
 
 

[Part] Skøn haflingerhoppe søger part i Roskilde

Pga. travlhed med studier og praktik søger jeg en part til min skønne haflingerhoppe Romance på 12 år. Hun er ca. 145 i stang, redet i basisdressur men er altid blevet brugt mest til skovturs-hest. Hun er rigtig sød og mild af sind, men også en frisk fremadgånde, stærk og til tider meget selvstændig lille hest. Derfor vil en voksen rytter med en fast hånd, der kan sætte sig i respekt være at foretrække. Hun er trafiksikker, og kan sagtens rides på tur med andre, til tider lidt nervøs alene på længere ture (hvis hun ikke kender turen godt). Hun er opstaldet på et skønt landsted, lidt udenfor Roskilde (Himmelev) og står på døgnfold i sommerhalvåret. På stedet er der en fin drænet, udendørs ridebane og udgang til grusgrav med fine ridestier. Det er også muligt at ride til Roskilde fjord, og der er mange tur-ryttere i stalden at ride afsted med.
Romance vil allerhelst rides på tur, men må også meget gerne trænes lidt på bane, hvis rytter har interesse for det.
Pt. Har hun en halvpart der kommer 1 gang om ugen on/off, og bliver lånt som turhest ind imellem, og jeg selv kommer 1-2 gange om ugen, så en part der kunne komme 2-3 gange om ugen ville være perfekt.
Pris: 300 kr. pr. måned (3 dage om ugen)
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 0106060
208333200106060
F:
HAH 7
(HA DK)
M: Resi Kastanjegård
HA 270
(HA DK)
MF:
HAH 10
(HA DK)
Dressur: Tilredet
Western: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 22 april 2014 kl. 21:55, og har været vist 12373 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider