Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Løth´s Ami

Billede
Billede
Billede
Video

 Ridehest, typeavl
 Hoppe
 22 år 
 165 cm
 Rød
Efter mange dejlige år med min skønne hoppe Ami, må jeg desværre sælge hende, da min uddannelse tager mere og mere af min tid.
Ami er en 11-årig hoppe, som primært har været brugt til at ride dressur de seneste år. Vi har trænet helt fra bunden og op til LB-LA-niveau. Hun har tre gode gangarter, og er en hest man virkelig lægger mærke til. Hun er en livlig hest, som kræver en tålmodig hånd, men med den helt rette rytter kan hun nå langt.
Hun har også sprunget en del på LC-niveau og springer med stor lyst, 155 cm med rytter og 165 cm i løsspring. Hendes potentiale inden for spring er dog ikke udnyttet pga. rytterens manglende lyst.
Hun er fremadgående, især i skoven og nyder en god tur. Hun har været trænet op til noget distance med en tidligere part, men dog aldrig deltaget. Hun er meget opmærksom på omgivelserne, og kræver derfor en rutineret rytter. På stald er hun meget rolig og kærlig, nem at trække med og sød at omgås. Hun kan dog være en rigtig hoppe over for nogle heste.
Hun har tidligere gået som avlshoppe, og fået tre dejlige føl, to af dem efter Lucky Light. Ami er hannoveraner og kåret i Dansk Varmblod. Så derfor er hun også et oplagt avlsemne.
Hun er ikke redet op til så meget konkurrence lige i øjeblikket, pga. tidsmangel, men vil hurtigt kunne komme i gang igen.
 
 
 
 
 
 
Video Stamtavle Google
ID: 9904361
208333199904361
F:
DVE 592
(DV DK)
M: Løths Chanel
DS 12621
(DV DK)
MF:
DVH 515
(DV DK)
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport:
Stamtavle
Senest rettet 31 december 2010 kl. 12:08, og har været vist 16337 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider