Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Mitho's Codia

Billede
Billede
Billede
Billede

 Ridehest, blanding
 Hoppe
 12 år 
 155 cm
 Dun
MiTho's Codia er en hest med stor personlighed der elsker at være sammen med mennesker.

Til dagligt bliver hun redet ud fra de akademiske principper. Hun var i efteråret 2015, på et langt 7 måneders ophold hos Bent Branderup licenserede Maria D. Cheung, som også stadig er vores tilknyttede underviser. Her rykkede hun sig langt i sin træning, og er ved at blive rigtig god til nogle af de mere basale øvelser som versade, travers, samling, balance i galop og parade fra sædet.

Hun er en meget intelligent hest, som gør at hun lære nye ting hurtigt (på godt og ondt), og som derfor kan nå at rykke sig langt, med den rette rytter. Hun er meget tydelig i sit sprog, og giver massere af feedback, når man træner med hende. Derfor har hun også vist sig rigtig god i både Akademisk, TREC og jordarbejde.

Hun er passet regelmæssigt med barfodssmed og dyrelæge. Der medfølger grønt pas til hende. Evt. udstyr kan også følge med i handlen.

Det er vigtigt Codia kommer et sted hen, hvor hun vil blive aktiveret ofte, da hun har brug for at blive både mentalt og fysisk udfordret dagligt. Hun har været vant til en HIT aktiv stald (luksus løsdrift), da hun hurtigt keder sig ved at stå i boks.

Hun er desværre pt. ude af form, grundet tidsmæssige udfordringer, men regner med at hun vil blive trænet op igen i løbet af foråret. Herved vil prisen også stige tilsvarende.
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200906882
F: Roosgårdens Cornelius
Araber/Connemara
M: Nardia
Frieser
MF: Piter
Frieser
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 12 september 2017 kl. 17:23, og har været vist 4353 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider