;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Vrinsk

Billede
Billede
Billede
Billede
 Welsh  
 Vallak
 17 år 
 112 cm
 Rød
Vrinsk er en herlig og godmodig vallak fra 2004. Han er en livsglad fyr, med en utrolig vilje til at komme over forhindringerne. Han er sød og imødekommende overfor alle, elsker at blive nusset.

Vrinsk er stævne og trailervant, er rigtig god at have med til stævner. Springer alle former for spring og fyld. Meget modig pony. Vandgraven sprang han første gang han så den! Bliver ikke skræmt til stævner, koncentrerer sig bare om opgaven!

Vrinsk har masser af talent og kapacitet, er enormt hurtig og skal nok komme rigtig langt i springning. Han er positiv under træning og kan slet ikke få nok! Har startet spring, dressur, strigle/flette og ponygames.

Vrinsk kommer fra en knap så dejlig fortid. Jeg ved ikke så voldsomt meget om hans fortid fra før tidl. ejer. Jeg ved blot at han er født i en skrotbunke i SØnderjylland og da han var 6-12 mdr. blev han købt af nogle fra Nordjylland, et medlidenhedskøb. Jeg har hørt tidl. ejer snakke om, at han vrinskede meget de første par dage, derfor blev han kaldt Vrinsk og det navn hænger bare ved. Nu har han fået pas og er reg. under navnet "VRINSK" som det eneste i Danmark. Nuttet :D Nå men de red ham til som 4års og solgte ham som hyggepony til nogen i Hadsten. Slynglen vrinsk havde ikke vist sin kapacitet før han kom herned. Han startede ud med liiige at kunne liste sig over 70 cm. og endte på 115-120 cm. (jeg turde ikke gå længere) i løsspringning.

Nu har jeg, efter mange forsøg, fundet ham en superrytter som skal ride ham og fremvise ham til diverse springstævner.

Hun er desværre vokset fra ham, så nu leder jeg igen /:
 
 
 
 
 
 
Google
ID: 208333200408087
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 21 oktober 2011 kl. 09:04, og har været vist 1650 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider