Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Diego De La Vega

Billede
Billede
Billede
Billede
 Fjordhest  
 Hingst
 13 år 
 142 cm
 Gul
Gangarter:
Skridt: Træder fint igennem, mangler dog mere fremad drift, men det er blevet beder efter en månedes træning.

Travl: Har en rigtig fin tralv, træder fint ignnem. Tror det bliver en vild lækker gang når man sidder på ham. - Glæder mig til om 2½ år, så skal der rides på den dejlig prins.

Galop: Meget op ad bakke.

beskrivelse:
Harmonisk hingst af god type, god dybde og bredde, knapt betydelig nok. Udtryksfuldt hoved, lidt trangt forenet med velansat, middellang hals. God skulder. Ret god manke. Lidt vigende overlinie. Velformet, middellangt kryds. Gode lår. Jævnt føre lemmer. Lave dragter for. Lidt små haser. God kodelængde. Bevægelsen god og taktfast i skridt, snæver for. God og taktfast i trav. Ret god galop.


Stævner:
Selvfølgelig ingen endnu ;)

Men håber så meget at der kommer en masse stævner når vi engang når så langt. - Der går jo lige noget tid endnu :D

Stamtavle:
Heller ikke ,da faren ikke er alvs godkendt. Men derfor kan hesten jo godt være fin!

Køn:
Om han er..? Han er MIN gule fjollebakke, og jeg elsker ham het vild. Og så er han blevet en dejlig VALLAK. Men var HINGST da jeg købte ham. (Blev vallak d. 15/9- 2009)

Beskrivelse:
Tidligere ejer skrev sådan her om ”Tarzan” (som han hed der):
Jeg har ikke haft ham så længe og han går på græs med mine naboes islændere. Han er en rigtig hængerøv og elsker at blive snakket med. Han er en rigtig drengerøv og elsker sjov og ballade. Han mobber altid de andre på folden hvis de altså ikke vender røv til for det har han fundet ud af at det er den ende der sparker når man bliver for fræk.
Tarzan er en sød og rar hingst på 1 år han er efter super søde og rolige forældre. Forventet højde ca. 146 cm. Er vant til at blive trukket og blive rørt ved.
_____________________________________

Min historie med ”Tarzan” som nu hedder: Diego De La Vega.
Tt (Trine M, som også er herinde på hg) og jeg sad en aften og snakkede om at vi ALTID havde haft en drøm om at skulle eje en fjollebolle. Vi lavede lidt fis og ballade om det, indtil vi tog det dybt seriøst. Vi gik begge to på nettet de næste par dage, og pludselig faldt vi over Diego De La Vega (Tarzan).
Da jeg desværre er syg, og er svækket for kræfter i perioder, og derfor ikke altid ride, så jeg ønskede mig en hest/pony som kunne stå stille i nogle dage uden at blive vild. En hest/pony som skulle være utrolig nem og som samtidig gerne vil bestille noget. Og med mine korte ben skulle det være en mindre hest, hvis det var.
Trine og jeg tog til Tjele ved Viborg, og kiggede på ham fredag d. 4. september 2009, kl. 12. Da jeg så ham var mine ben næsten helt begravet i jorden af bare glæde. Han så så sød ud... Vi stod og snakkede med ejer, og jeg kunne ikke lad værre med at tænke på at han snart kunne blive min… Vi blev enige om at ejer skulle reservere ham til mig til mandag d. 7. sep.
Det blev mandag, mig og min dejlige kæreste havde snakket lidt frem og tilbage, og blev til sidst enige om at jeg skulle have hest – da det var det der gjorde mig glad.
Jeg ringede med det samme til ejer, med en stolt stemme og sagde at jeg meget gerne ville købe ham, skulle dog lige finde ud af hvordan jeg fik ham hentede hjem. Og dette var lidt af et problem, da ejer kun kunne om formiddagen. Meen jeg fik dog fat i en chauffør… Taak til chaufføren/Maria
Fredag d. 7. sep. 2009, Mellem kl. 7 og halv 8 aftalte vi, at vi kunne komme og hente ham. Maria (chaufføren) tt, og jeg tog køreturen på en lille time (i lastbilen), og hold op, hvor var jeg spændt… Kunne slet ikke holde mig i ro, min mave vent og drejede sig. Jeg var bare så spændt på at se ham igen.
Han tog det hele med ro, og var bare en dejlig fjordhest - efter mine meninger :D
Han skulle stå ved Maria i Tulstrup. Sener hen blev han flyttede hjem til Rikke (som ejer Karisma) og gik så der i løst drift, lige indtil en dag....
D. 28 November 2009, blev han aflivet :'(
Pga. tarmslyng, dyrlægen sagde at der var mellem 17-27% chance for at han ville overleve, selvom jeg kørt ham ud til Nørrelund Dyreklinik. Så jeg tog den SVÆRE beslutning! Han skulle aflives. Jeg var knust og mine tårer ville ikke stoppe igen.Jeg havde hygge aften med veninde, og lige pludselig bliver jeg ringet op af Rikke, som havde min plag i løstdrift. Hun sagde at hun synes jeg skulle komme ud og se til min plag, da den ville rulle sig hele tiden, og ikke ville op igen. Jeg tænkt, nå ja det er da kolik, ikk så slemt. Men jeg skal lige love for at da jeg kom ud til ham en time efter, sagde mine øjne noget helt andet. Jeg viste med det samme at det ikke var kolik, men enten forfangenhed eller tarmslyng. Jeg ringede til dyrlægen og efter hvad jeg fortalte, så kom dyrlægen max. et kvarter efter jeg havde ringet. Flot arbejde, af dyrlægen!
Da han kommer, siger han ikke noget, han lytter på diego, og undersøger ham så videre. Og siger så, det er tarmslyng...
Jeg stod med tårer i øjnene og begyndte at grade, for min gamle hest døde også af det. Jeg var knust, men skulle tag en beslutning hurtigt. Og jeg valgte at Diego De La Vega skulle have fred :'(
Han blev aflivet ved en 18 tiden idag.
Jeg stod med ham til den sidste vejrtrækning.
Arg den hårdeste dag ever !

Kælenavn: Bolle <3

OPDATERING:
D. 7 Marts 2010, jeg kunne nu have haft Diego De La Vega i et halvt år. JEG SAVNER HAM RIGTIG MEGET :'(

D. 7/10- 2010 Jeg kunne have haft bolle i 11 måneder nu. Og hold op hvor jeg dog savner ham hver dag. Husker tilbage på vores tid sammen, og på at han ALTID gjorde mig i godt humør :D JEG SAVNER DIG <3

D. 7/11-2010 Jeg kunne nu have haft dig i et år, og det år har været hårder end noget andet :( Du er hele tiden i mine tanker!

D. 7/1-2011, Vi kunne nu være det perfekte team. 16 måneder ville være gået siden at jeg fik dig hjem. Du havde et ALT for kort liv, bolle <3 Det var jo her til sommer at jeg skulle til at tilride dig, hvor vi rigtig skulle begynde på de drømme jeg havde om os to sammen. Men vi kom ALDRIG så langt, og ingen har ligesiden fået mit hjerte helt. :'(


Et tillidsforhold så utroligt
en som dig, så unik
fik mig til at svæve højere
som var det en drøm

En helt anden dimension
gav du livet
min skytsengel
når livet føles kynisk

Gennem ild og vand
du viste mig det hele
de vigtigste faktorer
livets mening

Du var en ener
den bedste af dem alle
din gerning er gjort
du sidder nu i mit hjerte – i himlen.


Farvel min skat! Min bolle :'(
Evigt farvel :'( <3 <3
 
 
 
 
 
 
ID: HST 129027
Dressur: Talent
Kørsel: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 10 marts 2011 kl. 13:25, og har været vist 130 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider