Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Madame Nemo

Billede
Billede
Billede
Billede
 Oldenborger  
 Hoppe
 19 år 
 160 cm
 Mørkebrun
Nemo er en dejlig 8 års hoppe. Hun kan simpelthen rides af alle og bruges til alt. Hun bliver brugt til dressur, spring, tur, jagt og ringridning og vil helt klart også kunne klare sig godt som military hest. Hun er nem at have med til stævner, kigger ikke og er 100 % trailersikker. Hun elsker at lave noget og hun fortjener at blive brugt meget mere end jeg har tid til. Derfor har jeg valgt at sætte hende til salg, selvom jeg ved at jeg kommer til at savne hende helt ubeskriveligt meget.
I dressur kan hun diverse øvelser: Versader, schenkelvigning, øgninger, kontra galop og tilbagetrædning. Hun har ikke været startet ret meget i dressur, men har startet Team Cup en masse gange i en LC 3, som hun for det meste går til 64-65 %. I 2009 var hun med til Landsfinalerne i Team Cup på Vilhelmsborg og tog hele turen ganske roligt.
Min datter har fået springundervisning på hende og startet et par stævner. Nemo springer LC(100) baner og 115 cm i enkeltspring til træning. Desuden har hun startet to springstævner, og fået placering i 3 ud af 4 klasser. Hun vandt bla. sin første LD(90 cm) med en LC(100 cm) som omspring. Hun kigger ikke på fyld og har også sprunget banket og nogle terrænspring uden problemer.
På tur er Nemo nok en af verdens nemmeste heste. Hun er 100 % trafiksikker og er vant til at blive redet langs trafikkeret vej, så lastbiler, traktorer og lign. tager hun helt roligt. Hun er fremadgående, men på ingen måde svær at stoppe eller styre, og hun har aldrig bukket eller stejlet. Alle kan ride hende, lige fra nybegynder til erfaren rytter. Hun tilpasser sig meget efter rytterens niveau. Når min søn på 12 år, som er meget uerfaren, sætter sig op på hende, bliver hun straks meget rolig, og han kan ride hende i alle discipliner. Hun elsker også at bade og går lige ud i vandet.
Nemo har deltaget i diverse jagter, så som Schackenborg jagt, hvor hun gennemførte og sprang alle spring, gik lige igennem vandet og var med helt i front i opløbet.
Så alt i alt er Nemo en fantastisk allround hest i sin bedste alder.
Hun kan sagtens komme meget længere i både dressur og spring med den rigtige rytter. Passet med ALT, dyrlæge, smed og tænder. Nemo har aldrig været syg eller skadet. Hun er livs-, dyrlæge- og uanvendeligheds forsikret, som kan overtages.
Der medfølger diverse udstyr (trense, dækner og andet) Tilpasset Kentauer dressursadel kan købes med for merpris.

Da det betyder meget for mig, at Nemo får det godt, er det et krav til køber, at hun kommer på fold hver dag, og jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem eventuelle købere.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 128687
F: Apollo
Oldenborg
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 09 oktober 2010 kl. 10:28, og har været vist 3385 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider