Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Royal Zander W.

Billede
Billede
Billede
Billede
 Ridehest, blanding
 Vallak
 16 år 
 161 cm
 Brun
Vi ønsker ikke flere hendvendelser pt!!!!!!!

Super dejlig og skøn vallak udlånes.

Zander er en hest der meget gerne vil lære og lærer også hurtigt. Dog er han ikke nået så langt i hans uddannelse endnu, da han ikke er blevet redet korekt førhen, hvilket har resulteret i lidt rygproblemer. Dvs han kan sagtens rides, uden problemer, med han er ikke så god til at stå stille ved opstigning, grundet dette. Problemet kan løses ved at ride ham korrekt i grundridningen og derved styrke hans muskler i ryggen.

Zander er en hest der elsker turridning og man kan sagtens ride ham ude alene. Han er vant til traktorer, biler, busser, motorcykler og tog. Han elsker også at springe og viser allerede god springteknik. Med rette rytter, vil jeg mene man kan nå langt. Dressur er ikke lige hans stærke side da han synes det er kedeligt, men det skal jo til engang imellem.

Zander er rigtig sød på stald og er et rigtig nussehoved. Der er intet ondt skabt i ham og han går gerne gennem ild og vand for sin rytter. Han er en hest der knytter sig rigtig meget til sin ejer.

Det er vigtigt for os at han får en rytter som har forstand på ungheste og kan videruddanne ham, så han kan få styr på ryggen og grundridningen.
 
 
 
 
 
 
ID: HST 128598
Dressur: Tilredet
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 29 oktober 2010 kl. 17:45, og har været vist 3782 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider