Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Gameboy

Billede
Billede
Billede
Billede
 Pony, typeavl
 Vallak
 18 år 
 124 cm
 Brun
SUPER SKØN PONY til foræringspris!!

Gameboy er en rigtig dejlig Welsh Mountain pony med et fantastisk temperament – altid glad og sød at ride både på udendørs bane, på tur og i ridehus. På staldgangen er han rolig og meget nem at omgås – han elsker at blive nusset:-) Gameboy passes/rides pt. af en lille pige på 8 år to gange om ugen - de hygger sig rigtig godt sammen både i skridt, trav og galop:-)

Vi har haft Gameboy i 2½ år. Vores datter på 12 år har primært fået undervisning i/reddet dressur på Gameboy, men har også sprunget noget på ham om sommeren. På nuværende tidspunkt ligger Gameboys potentiale derfor i dressuren.

Gameboy har en del stævneerfaring fra tidligere ejere – der bl.a. har sprunget op til 110 cm på ham og fået fine placeringer i dressur op til og med LB1. Vores datter har imidlertid ikke haft mod på stævner, så derfor har han ikke deltaget i stævner de sidste 2½ år.

Det er med blødende hjerte, at vi sælger Gameboy. Han sælges kun fordi, vores datter nu er alt for stor til ham - hun skal videre med en stor pony og vi synes, at han er for god og ung til blot at sætte på pension hjemme hos os selv.

Gameboy blev forfangen i sommeren 2011. Han trives fint i dag og er kommet i rigtig god form/slank. På grund af dette vil vi kun have en symbolsk pris for ham. Alt hans udstyr følger med - bl.a. nytilpasset Stübben dressursadel.

 
 
 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 208333200008709
Dressur: LC-klasser
Spring: LC-klasser
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport:
Senest rettet 20 april 2012 kl. 17:50, og har været vist 2829 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider